-
öncelikle maçın hakemi fırat aydınus olmalıydı şu anda tek güvenilecek hakem oyken bazıları nedense onun performansı görmemezlikten geliyyor izlediğim her maçta derslik şeyler yapan bir adamdır mesela 2-3 sene önce bir fener bjk maçında anelkanın topu sürerken korayın önüne geçmeye çalışması ve anelkanın rüzgar gibi korayı devirip geçtiği pozisyonda faul çalmayıp golü vermişti geçen yıl beşiktaşın galatasarayı yendiği 2-1 lik maçta mehmet güvenin topa elle deyip yaptırdığı penaltıyı onlarca kişi arasında süzebilmesi ve en önemlisi KENDİNE GÜVENİ türkiye liginin bana göre en iyi hakemidir kendisi
neyse geçelim bunları kalli müthiş bir adam babama benzetiyorum kendisini
ne yaptığını biliyor cezalar çok yerinde oldu ben bir galatasaraylıyım ve lincolün kralın oyanayamayacağını duyduğum an hiç birşey değişmez dedim arda lincolnden çok eksik bir oyuncu değildir nonda da öyle kalli bu rotasyonu çok iyi sağlıyor ve o kesinlikle tam bir üstad
takımda kimse key player değil kimse ben çok rahatım 4 senedir futbol oynama ama paramı alırım diyemiyor bakın hasan şaşa 4 sene yattı baktı yedek kalacak sezon ortasıda gönderilecek aman dedi ben çalışmaya başlıyayım paslanmış tabi beline ağrılar girdi arkadaşın
beişktaşa gelince tam bir fiyasko o son transferler yapılmamış olsaydı şampiyonluk favorimdi şimdi şampiyonluk hayal şampğiynlar ligi için fb ile çekişirler diye tahmin diyorum biri şu türk antrenörlere öğretsin 30 KİŞİLK KADRO KURUNCA BİR MEVKİİYE BİR BİRİNDEN FARKI OLMAYAN 3 TANE İLK ON BİR KAPESİTESİ OYUNCU ALINCA GENİŞ KADRO KURMUŞ OLMUYORSUN
bakın lucescu ya 22 kişiden fazla takım kurmazdı ama her oyuncusu en az 15 maça çıkardı bakın şimdi 4-2-3-1 oynayacak diye çıkmış yola
hakan rüştü ikiside as takım oyuncusu neyse rüştüye bambaşka bir misyon yüklersiniz hakan arıkanı eğitir vs kale iyi
serdar kurtuluşu nedensizce sağ beke çektiniz anladım yedeğide ali tandoğan burasıda güzel biri as takım biri ratasyon oyuncusu sol beke de değişilmez kaptan ibrahim ve mehmet sedefi koydun mehmet sedefi çok beğeniyorum çok yetenekli hadi biri as takım biri yedek olsun gelelim dc lere ağlayasım geliyor ibrahim toraman gökhan zan key player diatta as takım oyuncusu baki mercimek rotastyon mustafa doğan yedek ibrahim kaç türkiyenin gelecekteki en iyi stoperi hot propected yaw hangi birini oynatacaksın ne diye alıyorsun be adam
geldik mc lere cisse var koray var başka yok yedeği yok cisse as takım koray rotasyon yedek yok halbuki fahri çok çalışıyordu hadi diattayı çok beğeniyordun aldın koysana sağ beke ali tandoğanı yedek yapsana serdar kurtuluşun fm de dayanıklılığı en az 17-18 olur bu adam sağ bek için çevik değil bu adam tam bir ön libero tigana bunu görmüş türk milli takımına geleceğin ön liberosunu çıkarmış hangi akla hizmet sağ beke çekersin koy cisse ile yan yana ikisinin yedeği koray onun yedeği fahri yedek olsun sat mustafa doğanıda toramanın yedeği kaş olsun gökhanın yedeği baki mehmet sedefide alt yapıya göndermemiş olursun baki sol ayaklı oyunu geriden kurabilen nadir stoperlerden biri neden futbol hayatını bitiryorusun sağ açığa geldik serdar özkan mc idi sen daha iyi etüd etmişsin kanat adamı demişsin ewet öyledir sağa koyalım bakayım mehmet yozgatlı var as takım oyuncusu serdar özkan astakım oyuncusu burak yılmaz as takım oyuncusu hangi birini oynatacaksın be adam sol tarafa geçelim tello yu aldın as takım oyuncusu ibrahim akın var rotasyon adamı bide aydın karabulutu hala oynatıyorsun göndermiyorsun kiralasana adamı yaw sonra amc lere bakın hele ricardinho yetmedi delgado onların ikiside yetmedi bide higuen üçüde key player diyeceksinizki higuen fc de oynuyor peki oynatın bakalım ttek forvet oynuyorsunuz bobo key player nobre as takım bide higuen key player bide türk futbolunun yeni hakan şükürü batuhan var ya biri bana anlatsın şu popoma kadar boyu olan higuen hangi akla hizmet alındı batuhan forma şansı bulamasın diyemi
ewet kadro böyle olunca ta süper kupa sheriff maçlarından beri geçen 12 maçtır beşiktaş aynı ilk onbirle iki maça çıkmamış çıkamazsınız çünkü nobre derki ben şampiyon fenerbahçenin kadrosunun vazgeçilmez adamıydım burada yedek kalmam der haklıdırda ve 12 maç devamlı kadro değiştirirsenizde istikrarı tutturamazsınız ben ertuğrul hocanın bu kadar amatörce davranacağını hiç beklemezdim
Mesaj Yetkileri