Bana göre Ertuğrul Sağlam güzel bir kadro ile çıktı. Delgado oyuna ilk 11'de çıksaydı yine birşey değişmezdi. Zaten girdikten sonrada iç açıcı bir futbol oynamadı.

Gel gelelim penaltı pozisyonuna. İ.Toraman orada topu uzaklaştırmaya çalışıyordu topu uzaklaştırırken dikkat edin İ.Toroman'ın dizine. Arda'yı diziyle bi kere düşürüyor sol ayağını. Arda'nın zaten sağ ayağı Serdar ile Toraman'ın arasında sıkışmış kalmış. Allah korusun ayağı orada kırılabilirdi.Sonra giderken arada Serdar'da olunca Toraman zaten diziyle müdahale yaptı ayakta sıkışık, hareket edemedi ve düştü. Belki topu İ.Toraman uzaklaştırmış olabilir ama Arda'da bana göre ikinci müdahaleyi yapabilirdi. Penaltıda deriz diyemeyizde. Çok zor bir karar. Hakemin taktirine kalmış.

Şimdide ilk gole geçiyorum. İlk gol arap saçı. Diatta vuruyor arda vuruyor korner oluyor. Yani zor bir karar. Ama Selçuk Dereli daha yakın. Ki bide orta hakem. O aut diyor kaç m gerisinden yan hakem duruyor sonra korneri ısrarla gösteriyor Selçuk Dereli'de tamam diyor. Sonrada Hakan'ın Marsilya'daki hatasını yine yapıyor gol oluyor. Yahu sen hem daha yakınsın hemde orta hakemsin kaç metre gerisindeki yan hakeme uyuyorsun. O zaman sen düdüğü yan hakeme ver o yönetsin maçı. Dikkat edin bunları bir Galatasaraylı söylüyor.

Hakemin her iki taraf içinde hataları vardı ayrıca. Örnek olarak Hakan'ın Barış'a tekmesi. Çok gereksiz bir vuruş. En az sarı kart ile cezalandırılması lazımdı artık hakemmi görmedi,gördüde vermedimi onu bilmiyorum tartışılır.

Sonuç olarak bana göre iyi oynayan taraf bizdik ve kazanmasınıda hakettik. Ama yine söylüyorum Ertuğrul hocada birşey yok çok iyi bir teknik adam bana göre... Ayrıca ben Servet'i hep savundum yinede savunuyorum ve kendisini gösterdi süper bir futbol oynadı. Maçın yıldızı Servet idi bana göre.