Mac kesinlikle bizim hakkimizdi.Besiktasa top oynattirmadik !Cok kostuk,mücadele ettik,iyi paslasmalar yaptik,topu en cok biz kullandik.Ve sonucunda hakettigimiz bir galibiyeti aldik !
Nonda,Volkan Yaman,Hakan Balta,Baris,Ugur,Arda ve özellikle Linderoth müthis oynadilar.Bizi sirtladilar adeta !
Besiktas cok kötü futbol oynuyor,korkak futbol oynuyor,yenilgiye mahkum futbol oynuyor.Bu ligde Besiktas Avrupa Kupalarina dahi katilamaz,ümitlenmeyin bosuna.

Gelelim Selcuk Dereliye:Ben onun ne kadar kötü bir hakem oldugunu gecen sene Fb-Gs macindan sonra söylemistim.Bizi bitirmisti adeta.Bugün de 2 takim aleyhine cok hatalar yapti.Ama goller netti ! Kimse kalkipta gollerimizi elestirmesin !

Ilk golde top en son Diattaya carpiyor,net korner.Ardanin ayagini sokuyor.Zaten top Diattaya carpmasa düz gitmez,caprazlamasina gider.Ardanin ayagi o durumdaydi cünkü.
Golde Hakanin hatasi büyük.Bu da fos.Kalecilikten cakmiyor.Yillarin tecrübesi Rüstü orada dururken o kalede inanilmaz hatalar yapiyor.Besiktas acilen bu sorunu cözmeli.
Gelelim penalti pozisyonuna;öyle bir pozisyonduki penaltiyi versen de bisi diyemezsin,vermesen de.Bunu Erman Toroglu söylüyor.Benim fikrim de ayni.Serdar iki ayagiyla Ardanin sol ayagini kiskaca aliyor,arkadan Ibrahim sol ayagiyla Ardanin bilegine vuruyor.Ardada hareket edemedigi icin yere düsüyor.Kimse bunun aksini ispatlamaya calismasin !

Gelelim Bjk lehine olan hatalara;
1:Ibrahim Toraman 2 kere arkadan cok sert,sakatlayici fauller yapti.2 saridan kirmizi görmesi gerekirken,kart bile görmedi.Ilk yarida Ardanin arkadan faul yaptigi icin sari kart gördügünü hatirlatayim.
2:Kaleci Hakan Barisa dönerek tekme vuruyorki bu direk kirmizi karttir ! Ama hakem hicbisey demedi.
3:Normalde hakeme asiri itiraz etmek sari karttir demi ? Gökhan Zan dün 10 dakika itiraz etti,hicbisey olmadi ?

Besiktas dün sert oynadi,ama tek sari karti biz gördük.Ne acayip demi ?

Simdi olaya tek tarafli bakan Besiktasli arkadaslara söylüyorum,sizce bu kartlar verilseydi mac daha önceden kopmazmiydi ?