Birisi Baris Özbek ss'ini koyarmi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2% kaldiii, sonundaaa
Birisi Baris Özbek ss'ini koyarmi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2% kaldiii, sonundaaa
Ben indirdim 2 saat sürdü goldu. Güzel bir oyun ama hata var. Oyuncular adamlara girmiyorlar önünden çekiliyorlar...!!! Herkesdede böylemi ??
Şu anda Liverpool ile oynuyorum, hazırlık maçlarımı yapıyorum. Galatasaray karşısında 3-0 önde kapadık ilk yarıyı..
Eğer beğenirsem "strawberry demo" indirebilirim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Arkadaşlar ben Vanilya'yı yükledim ama Pc'de linki göremiyorum :S Nereden bulabilirim ikonu?
Ben ilk maçımı Milan ile yaptım 1-1 berabere kaldım Gerrard kırmızı gördü.![]()
Man Utd ile ligde 6 maç yaptım 5 G 1 B aldım 16 gol atıp 1 gol yedim.son maçımda liverpool u deplasmanda 1-0 yendim.
Belki dosyayı masaüstüne indirmemişsindir.Aradan dosya ismini yaz arattır istersen.
İndirmeye başladım Vanilya versiyonunu.Merakla bekliyorum.
Hangi programla indirdin bjkxxx?
Eğer IDMAN ile indirdiysen, programı aç ana ekranda sol tarafta klasörler var, "programs" klasörünün içinde olacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Flashget le indirdim exe dosyasına basamadım tekrar başladım %80 lerdeyiminşallah bu sefer oynayacağım
![]()
Demoya gerek yok çıkana kadar bekleriz![]()
haydaaa, yeni oyun acamiyom??? Cilek versiyonunda...
%55 az kaldı 7,5 dakika.
%47 hade bakam
konuyu açan arkadaşında eline sağlık
Yüklüyorum sonundaaa![]()
Tekrar yükledim oldu sonunda.. Manchester United ile başlıyorum.. Hadi hayırlısı..![]()
Liverpool'u aldım ilk hazırlık maçı Milan'la.
simdi calisiyor, oyun acacak yer cokmus![]()
Sabrın sonu selamettir. Ben Full versiyona kadar sabretmeyi tercih ediyorum![]()
Ben şimdi oynadım demoyu ve çok beğendim.. Skin biraz parlak olmuş gözümü alıyo benim.
Grafikler çok hoş olmuş.. Daha birçok yenilik var ama ingilizce yok bendeZaten direk maça daldım
![]()
Bizde indiriyoruz bakaLım haLa.Bu akşam iftardan sonra denemek kısmet oLur herhaLde![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arayüz (skin) hiç hoşuma gitmedi, FM 2006 ve 2007'deki arayüzler çok daha güzeldi, bambaşka ilginç bir arayüz sunmuşlar ama beğenmedim.