1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: tek forvet oynatiyorsan hangi forveti secersin

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

evet profile guzel gozukuyor ama ben ancak sezon sonu alabilirim ozaman youla ailton ahmedhassan cordoba bobo gondercem, jun boyle oynamaya devam ederse allirim onu. klebersonun yerine iy ve genc birini alcam. defansa gladstone ve amc ya forvet kerlon. tevez gelirse onuda alirim. forvette senindedigin deividi alabilirim. senin 4-2-3-1 lsteve taktigini kullaniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by besiktas1903
    evet profile guzel gozukuyor ama ben ancak sezon sonu alabilirim ozaman youla ailton ahmedhassan cordoba bobo gondercem, jun boyle oynamaya devam ederse allirim onu. klebersonun yerine iy ve genc birini alcam. defansa gladstone ve amc ya forvet kerlon. tevez gelirse onuda alirim. forvette senindedigin deividi alabilirim. senin 4-2-3-1 lsteve taktigini kullaniyorum.
    bence teveze milyonlarını vereceğine deivid'i ucuz bi fiyata alabilirsin hem de yeri geldiğinde tevez'den daha da iyi oynayabiliyor...Klebersonun yerine Mascheranoyu şiddetle öneririm çünkü tevezi istediğine göre paran var galiba...bence Deivid ve Mascherano transferleriyle birlikte şampiyonlar ligini bile alabilirsin...Taktiğine gelince o taktik gayet başarılı bir taktik...

Mesaj Yetkileri