1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Basque uyarısı

Exclamation Basque uyarısı

Arkadaşlar ben Arsenal'de başarılı bir 3 sezon geçirdikten sonra nedenini anlamadığım bir şekilde kovuldum.Ardından 1 sezon boyunca yine bir İngiliz takımı olan Southampton'ı yönettim ve lig düşmekten kurtardım.Ve artık İspanya'ya açılmak istiyordum.Bu yüzden Southampton'dan istifa ettim.İspanya takımlarında başında menajer olmayan takım var mı diye baktım ve Athletic Bilbao hem sevdiğim bir takım olduğundan hem de transfer bütçesi 56 mn euro gibi astronomik bir rakam olmasından dolayı beni çok sevindirdi ve hemen iş için başvuru yaptım.Ve aldığım cevap beni çok sevindirdi.Artık hayallerimdeki İspanya Ligi'ndeydim ve en sevdiğim takımlardan birisi olan Athletic Bilbao'da olmak beni daha da coşturdu.Ancak çok sinir edici bir durumla karşılaştım.Gerekli mevkilere oyuncu transfer etmek için yola koyulduğum an hangi futbolcuya teklif götürürsem götüreyim şu uyarı ile karşılaştım:Athletic Bilbao takımının Bosque oyuncuları almasına izin verilmiyor... Ben bu Basque herhangi bir ülkenin lakabı diye mi baktım ama sonradan kesinlikle farkettim ki hiçbir ülkeden futbolcu alamıyorum ve hepsinde aynı uyarıyı aldım.Arkadaşlar bunun nedeni nedir ? Lütfen yardım edin...Şimdiden herkese teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Basque uyruklu oyuncular dışında transfer yapamazsın..

"Basque" Athletic Bilbao, Eibar, Real Sociedad gibi kulüplerin bulunduğu bir bölgedir İspanya'da..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Çok sağol kardeşim.Peki nerede bulabilirim Basque oyuncularını...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncu arama kısmından uyruk bölümüne ''basque'' ı seç,sonuçlar karşına çıkacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne yazık ki uyruklarda Bask yok.

Gercek hayatta A.bılbao Bask bolgesı dısından transfer yapmıo. Bunu oyuna da aktarmıslar. Bılbao da ısın cok zor cunku sınırlı sayıda secenek var elınde. Alt yapıya daha cok yonelmen lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bask bölgesi oyuncularını alman lazım ama arkadaşların da dediği gibi seçeneğin az. Bence eğer bilgisayarın kaldırıyorsa ve A.Bilbao ile yeni oyun açmak istersen DB'i büyük yap ki daha fazla oyuncu çıksın.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

çok kötü bi duum ya bence sen istifa et başka takım yönet sıkıcı olur böyle

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

yabancı oyuncu aldılar galiba ama o da Fransa'nın bask bölgesinden
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef Athletic Bilbao'da böyle bir sorun var...
    Real Sociedad'dan oyuncu bakabilirsin
    Ya da Athletic veya Sociedad'ın eski oyuncularını almayı dene...
    Bir kaç tavsiye vereyim Basque oyunculardan:
    Xabi Alonso
    Asier Del Horno
    Mikel Arteta
    Gaizka Mendieta

Ya da en iyisi başka takıma geçmeye bak...

Mesaj Yetkileri