Ümit Özat çağrılmamış, Orhan Ak'ın da çağrılmamasını isterdim.
Kendileri Türkiye'deki en kötü sol beklerden ikisi bence.
Fatih Akyel bence haketmiyor Milli Takım'ı.Fahri'nin bırakın Milli Takım'ı 3 büyükler için bile yeterli olmadığını düşünüyorum.
Bilal çok yetenekli ama vücut yapısını geliştirmesi lazım, bu yapı ile büyük takımlarda omuzomuza mücadele etmesi zor..
Mustafa Sarp soru işareti..
Ersen Martin tamamen gereksiz bir seçim bence.
Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Uğur Boral.
Bu üç oyuncu gelecekte Milli Takım'ın iskeletinde yer alacaklar bence.
Semih Şentürk ve Hasan Kabze de çağrılabilirdi.
Daum'un artık Mahmut Hanefi'ye şans vermesi lazım, daha önce Ümit Milli Takım'ın kaptanı olan ve çok yetenekli bir sol bekin sürekli oynatılması gerekiyor.Hazır bir Mahmut Hanefi sol bek eksikliğini giderirdi.Yaşı çok ilerlemiş olmasına rağmen bir süre daha Ergün Penbe'nin Milli Takım'a çağrılması gerektiğini düşünüyorum.
Hamit Altıntop, Halil Altıntop, Yıldıray Baştürk, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Volkan Demirel bir aksilik çıkmaz ise sürekli çağırılması gerekli oyuncular.
Hepsinin ortak özellliği, genç olmalarına rağmen 26-27 yaşlarındaki oyuncuların performanslarına sahip olan çok yetenekli oyuncular olmaları.
Bir de Önder Turacı meselesi var ki, çok zor bir durum.Servet'in bu performansı ile seçilmemesi gerekirdi ama hazır bir stoper olmayınca denenmesi kötü bir seçenek sayılamıyor (Fatih Akyel ile karşılaştırmayın, Fatih Akyel'in kariyeri,performansı iyi değil ve yaşı da iyice ilerledi).
İbrahim Toraman sakat sanırım..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı