sheriff sağ ayak konusunda sana katılıyorum bir adam sağ ayağıya orta yapabiliyorsa sağ ayağını yeteri kadar kullanabiliyordur eğer arda turan her iki ayağını kullanabiliyor ümit karan her iki ayağını kullanabiliyor hakan şükür her iki ayağını kullanabiliyorsa oda kullanabilir bakın bu adamların hepsi için mesela alex için sol ayak oldukça güçlü sağ ayak güçlü yapılmalı arda ümit ve hakan da bu şekil olmalı
demişsinki Alex çok zayıf ve hantal durabilir ancak topu ondan almak istediğinizde gücünü gösteriyor" demişti bir savunmaya yönelik oyuncu ismini tam olarak hatırlamıyorum.. buna da katılıyorum aynı özelikle fazlasıyla aurelioda da vardır bu tpou saklamak vucudunu kullanmak ile ilgili bir yetenektir zannediyorum güçte ziyada denge unsuru daha önemlidir bu özellik sergende hagi de de vardı buna top saklama denir güç başka bişey
diergonun diriblingi kadar alextede var demene gülüp geçiyorum...
ronaldinho nun uzun şutu kadar alex tede var lafını abartı buluyorum ben olsam ronaldınhoya 16 alexe 13 veririm alexin frikiği 16 yı geçmez korner kullanması 18 olur ilk temas 19 olur tekniği 19 olur bitiriciliği 15 olur off the ball 17 olur bunlar yüksel tutulması gereken özelliklerdir