Ne kontrası ya gülünür bu dediğine ancak İnter maçında maç bizim elimizdeydi!Biz oynadık onlar izledi! Bunu tüm Türkiye hatta dünya gördü sen göremedinmi..Uzun boylu santraforsuz şampiyon olan bir takım daha söyleyeyim sana Barcelona.. Barcelona Eto' yla şampiyon oldu!

Sen organize olarak aradan atılan toplarla gol bulmaya çalışılmasına kontra diyorsun, ben gerçek ve zevkli futbol diyorum..

Ligde saymama gerek yok sanırım Alex'in süper oynadığı maçları.. Ben sana birde Sparta Prag maçını ekleyeyim.. PSV, Sparta Prag, İnter gibi takımlara karşı bana göre üst düzey bir oyun sergiledi..Daha da sayarımda malum geç oldu uykum geldi aklıma tam takım isimleri gelmiyor..Ama söz yarın sayarım.. Brezilya'da ve Copa Amerika'da oynadığı maçlarada bakabilirsin.. 3 sezondur Alex'in bize kattıklarından oldukça memnunum..

Ümit Davala'nın kullandığı o kelimeyi karşımda olsa ona yedirirdim.. Şimdi sanada yedirirdim ama bana yakışmaz polemiğe girmek.. Ortega o dönem değil şu ana kadar Türkiye'ye gelmiş en iyi ve en tanınmış oyuncudur.. Hangi takım olursa olsun Ortega'ya hayır demez(tabi o dönemde)Ezeli rakibini 6-0 yeniyorsun tabiki sevineceksin coşacaksın..Şimdi bu durumla ne alakası var.. Ben bu takımda potansiyeli gördüm, takım olma yolunda attığı adımları gördüm ve bu yüzden konuştum..Ayrıca unutmaki İnter dünyanın en iyi 9-10 takımı arasındadır.. En azından kadro kalitesi olarak!

Kapalı ve iyi oyuncuları markaj altına alınan takımlar rakiplerini yenmekte zorlanabilir ve bu her takım için geçerlidir.. İşte futbol bu yüzden gelişmiyor Türkiye'de.. Uzun adam uzun adam.. GS'de geçen sene vardıda ne oldu? Liverpool'da Crouch varda ne oldu..Ama Man.Utd'de yok ve izliyoruz gerçek futbolu..Kapalı savunmayı açmak için Uzun oyuncu şart değil bu en kolay yolu ama en garanti yolu değil.. Dikerler o uzun adamın yanına 2 metrelik bir adam, açarsın sende o savunmayı, bende sana helal olsun sen futbolu biliyormuşsun ben bilmiyormuşum derim...