sadece uzun değil güçlü ve yıpratıcı forvette yok fenerbahçede.mancesterda gerçek futbolu izliyoruz 1-70 lik adamlarla dolu bir futbol hattı ile ilk 3 maçında galibiyet göremedi gerçek futbola bak
sen ingilterelerden 8 yediğin dönemlerden dünya 3. olduğun döneme geldiysen nihat kahvecilerle gökdenizlerle sarhat akınlarla gelmedin bunlardan90 larda da vardı rıdvanlar aykutlar rızalar vs vs türk futbolu bugün bu arenadaysa 1 numaralı pay hakan şüküründür bilmiyorum yaşın kaçtır hakan şükürün genç halini izledinmi ama dayanıklılığı gerard lampart kadar olan ilk dakikadan son dakikaya kadar pres yapan heading i jumping i 20 olan bir adamdı sen bana barçayı söylediysen bende sana bir kaç takım söyleyeyim o zaman geçen yıl real madrid ruud van nistelrooy mancester unt luıs saha (şimdi yerine tevez oynuyor görüyoruz kapalı savunöaları nasıl açtıklarını ) inter ibrahimoviç crespo adriano stutgard marco streller milan şampiyonlar ligini aldı inzaghi geçen seneleri saymaya gerek yok
Sen klasik fenerbahçe taraftarı gibisin skor umurunda olmayan bir kaç bilek
hareketiyle ayağa kalkan maç değil mücadele değil,sirk gösterisi izlemeye gelmiş insanlar gibi düşünüyorsun geçen yıl fenerbahçeye şampiyonluğu getiren denizi ıslıklayan guruptansındır eminim
sana üç sene veriyorum sadece fenerbahçeyi değil bütün lig takımları alınan puanları atılan golleri gol stillerini etüd et 2-3 sene sonra anlayacaksınki futbol oynamak çalım atma yeteneğini bilmek değilmiş

ortega ligimize gelmiş en iyi futbolcu dedin dimi ortega ligimize en büyük kazığı atmış kişi
ceyhunu ve yusufu bitirmiş kişi bu lige gelen en büyük admalar kim biliyormusun
1 topa vurmayı bilmeyen kalaecilere soğukkanlı olmayı geriden oyun kurmayı öğreten kaleci taffarel
2 kademe yapmayı bilmeyen ve savunmayı çizgi halinde yönelnedirmeyi
bilmeyen stoperlere savunmayı öğreten barcelonanın kaptanı popescu
3 yaratıcılık nedir bilmeyen uzaktan şuıt nedir bilmeyen takım nasıl ateşlenir bilmeyen liderlik nasıl olur bilmeyen ortasahalara ortasaha olmayı öğreten hagi
4 toplara kontrol etmeden gelişine nasıl vurulur bilmeyen heyecandan topu kaleciye nişanlamayıp kenara plase nasıl yapılır bilmeyen futbolculara santraforluğu öğreten jardel dir

ortega bize sadece birkaç çalımı ve kulubumuzu nasıl yüz üstü bırakıp
nasıl çekip gidebiliriz onu öğretti