We Are The Champions !

We Are The Champions !

Evet arkadaşlar,uzun bir aradan sonra geri döndüm.
Mağlum ekran kartı problemim vardı ancak bu sorunu kuzenimle birlikte çözdük..
Bu dönemde Saveleri yedekleyip,Fm'i silip tekrar yüklemiştim.
Bu sebepten de yüklediğim yamalar silinmişti kısa sürede yine yüklerim..

Evet vakit kaybetmeden bu tarihi başarıya geçiyoruz..
Şampiyonlar Ligi'nde dolu dizgin ilerliyorduk,
Kimsenin bu kupayı kaldıracağımıza dair inancı yoktu
Ama biz zoru başarmıştık..

Özellikle yarı finalde Real Madrid yani Los Galacticos'u 7-0 yenmemiz,
Tüm Dünya'yı ayağa kaldırmış,insanlar bize daha çok güvenmeye başlamıştı..

Maçtan yaklaşık bir gün kadar önce oyuncularım,teknik heyetim ve yönetim ile toplantı yapmıştım.Bu toplantı da yönetimin bana güveninin sonsuz olduğu,kulübün favorileri arasına girdiğim söylenmişti..

Bunun da verdiği gazla ertesi gün maç saatine az bir süre kala çok iddaalı demeçler veriyordum..

Vee nihayet maç başlamıştı

Rakibimizi sağlı sollu ataklarla yokluyor ve onları yoruyorduk.
Barça karşısında gerçekten de müthiş bir oyun ortaya koyuyorduk.

Dakika 25'te Kezman ortasahada topu kazandı..
Rakiplerini bir bir çalımlamaya başlayan Kezman ceza sahasına girmişti..

İşte o anda nefesimi tutmuş,gözlerimi kapamıştım.
Ceza sahasının köşesinden Kezman'ın füzesi doğrudan ağlara gidiyor ve 1-0 öne geçiyorduk...
Daha sonra Steffen Iversen ile girdiğimiz bir kaç pozisyondan sonuç alamıyor ve ilk yarıyı 1-0 galip kapıyorduk..

Devre Arasında takımımı yücelten konuşmalar yapıyordum..Oyuncularımın gözlerindeki hırs beni duygulandırmıştı..

İkinci yarı da pozisyon dahi bulamayan Barcelona ikinci yarının hemen başında Mehmet Yıldız'ın golüne engel olamıyor ve Şampiyonlar Ligi Kupası Fenerbahçe'nin oluyordu...

Maçtan sonra zafer şarkıları içinde eğleniyorduk,
Aziz Yıldırım stad dışına benim heykelimi diktireceğinin sözünü veriyor ve yüzyılın başarısını elde ediyorduk...

Maçtan bir kaç gün sonra Futbolcu ödül dağıtımları için Paris'e gidiyorduk
En iyi gol yarışmasında zafer finalde Barcelona'ya attığı golle Kezman'ın oluyordu..
Kezman'ı Xabi Alonso ve Adriano takip ediyordu..

En çok gol dalında ise yine Fenerbahçe'li oyuncular damga vuruyordu.14 golle 1.liği göğüsleyen Kezman'ı yine Fenerbahçe'den 11 golle Iversen takip ederken,3.Rooney 10 golle kalıyordu..

En iyi oyuncu dalında da damgamızı vuruyorduk.
Steffen Iversen 1.,Cristiano Ronaldo 2.Mateja Kezman 3.oluyordu..

Şampiyonlar Ligi Dream Team'ine de 3 oyuncu gönderiyorduk bu oyuncular savunmamızın bel kemikleri Edu ve Lugano,Forvet hattımızın Superman'i Iversen oluyordu..

Böylece Şampiyonlar Ligi'nde ödüllere de damgamızı vurarak adımızı tüm Dünya'ya duyuruyorduk..

Aşağıdaki Sslere de yorum yapmayacağım uzun uzun..

Jay-Jay Okocha Geri Döndü !

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Jay Jay Okocha bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu.Zamanında şimdiki Fenerbahçe'nin bütçesini oluşturan rekor bonservis bedeliyle PSG transfer olan Okocha'yı özellikle A.Kaan Selçuk'un takımda görmek istediği,her ne kadar yaşı ilerlemiş olmasına rağmen hala hiçbir şey kaybetmemiş olan Okocha ise "Favori kulüplerimden birine döndüğüm için mutluyum." şeklinde konuştu..

Bu transferin üzerine Yönetim Tümer'i elden çıkarmaya bakacak..