Şışt Ordu'lu...
Giresun'u tut lem
Yenmemiz lazım![]()
Şışt Ordu'lu...
Giresun'u tut lem
Yenmemiz lazım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Diyarbakır 1-0 Elazığ
Malatya 0-1 Giresun
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
Dakika 57 GOL ÜMİT TEKE !!!!!!!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Malatyayı yeniyorsunuz HelalF Bizim işimize geldi ayrıca sizin içinde cok iyi galibiyet olacak..Samsunda yenerse Karadeniz takımları zirvede olacak..
Murat sen niye samsun macında bizi tutmadın
ORDU&GİRESUN SÜPERLİGE
Bari birimiz 2. olsun...
Diyarbakır ilk galibiyetini alıyor..
Diyarbakır 1-0 Elazığ
Malatya 0-1 Giresun
Maçlar sona erdi.
GİRESUNUM KAZANDI![]()
Murat zirvede iki dost
Çok iyi oldu..
Malatya yenildi yakesin olay cıkmısdır ahada buraya yazıyorumÜstelik krizde varmış.. kesin olay cıkmısdır..
Helal olsun Giresun'a...![]()
Altayda düşsün artıkta 2.lig de takımımız kalmasın karşıyakayı saymıyorum onlar İzmirli değil![]()
Giresun'un kazandığına çok sevindim ne de olsa memleketim![]()
ALEKS'iz kazandi Giresunspor![]()
Bu arada Cafercan süper oynadi Orduspor-K.Eryicesspor macinda. Ama yinede bu o eski Cafercan degil
Sakaryaspor çıkar yine Süper Lige..Giresun v Ordu da gzl gidiyor..
Biri Kartal'ı durdursun yahuEskişehir'de de kaybetmediler..Giresun'dan açıkçası galibiyet beklemiyordum iyi olmuş
![]()
Giresun'dan ben de galibiyet beklemiyordum açıkcası
Ama sürpriz oldu iyi oldu.
Bu zorlu maçlar içinden çokca puan toplamak lazım...
Diyarbakirspor ilk galibiyetini aldiInsallah bir seriye baslariz.Buna cok ihtiyacimiz var cünkü.
Karşıyaka - Samsun maçı kaldı.P.tesi akşamı maç bu maçtan beraberlik bekliyorum.
Emrah dediğin gibi olay çıkmış
Malatya'da yüksek gerilim!
TFF 1. Lig'de kendi sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Malatyaspor'da karşılaşma sonrasında futbolcularla taraftarlar kavga etti.
Sarı-kırmızılı kafile soyunma odasından çıkıp otobüse doğru giderken bir taraftarın küfürlü tepkisi karşısında futbolcular, toplu halde şahsın üzerine giderek su şişesi fırlattılar. Taraftarın yenilgi nedeniyle küfürlü tepki göstermesi karşısında önce teknik direktör Metin Yıldız, ardından da futbolcular şahsın üzerine yürüdü. Bazı futbolcular taraftarın üzerine su şişesi fırlatırken, şahsın üzerine yürümek isteyen bazı futbolcuları ise diğer arkadaşları engellemeye çalıştı. Olay nedeniyle bir anda
arbede yaşanırken, teknik direktör Metin Yıldız, Emniyet Müdür Yardımcısına, güvenlik tedbiri almadıkları gerekçesiyle tepki gösterdi.
01.10.2007
Kaynak : İHA
Karşıyaka 1-0 Samsun
Dakika 4 OLCAN ADIN
Karşılaşma devam ediyor...
Karsiyaka kazansin
Karşıyaka 2-0 Samsun
Dakika 4 OLCAN ADIN
Dakika 18 İNANÇ GÜLTEKİN
Karşıyaka 2-1 Samsun
Dakika 4 Olcan
Dakika 18 İnanç
Dakika 24 CANER ALTIN
42.Dakikada Şehmuz Özer Kırmızı kart gördü ve Karşıyaka 10 kişi kaldı.
45.Dakikada Emrah Umut gol attı ve Skor 3-1 oldu.İlk yarı sona erdi.
Mac kac kac 3-1 mi hala
Karşıyaka 3-1'in avantajıyla 2. yarı daha rahat oynar ama 1 kişi eksikler şuan ne olacağı belli olmaz..
Malatya da olay cıkacagını biliyordum..Bunu hersene yapıyorlar nezaman yenılseler olaylar cıkıyor..
Smasun yedigi 5 golü sorgulamadı bence cezadını cekiyor..Orduspor 7 gol yedi+5gol attı ama bazı futbolculara ceza geldi +uyarılar geldi...
Samsun hiç uyarı yapmadı ne oldu yeniliyor şimdi...
Yok Murat abi belki unutmusndur die sordum kusr işlediysem ozr dilerim
Antalya ve Erciyes'in yenilmelerine çok şaşırdım ve bi o kadar da üzüldüm. Çünkü iddaa bu 2 maç yüzünden yattı![]()
Karşıyaka artık vermez maçı..Samsun geçen haftada kalmış anlaşılan..
89.dakikada Caner Altın attı.
3-2
Son dakikalar.