Originally Posted by the_imam912 Murat abi hepmiz Türk'üz!.Birlik ve beraaberlik içinde olmamız gerekmez mi? Savaştamıyız?
Originally Posted by M@rmel@t Savaştamıyız? En azından fanatizmin yasak olduğu bir sitedeyiz
Originally Posted by Fernando Gago En azından fanatizmin yasak olduğu bir sitedeyiz Ne fanatizmi ben bir CSKA'lıyım ve CSKA avatarı koymakta özgürüm kim karışır.
Originally Posted by M@rmel@t Ne fanatizmi ben bir CSKA'lıyım ve CSKA avatarı koymakta özgürüm kim karışır. tamam işte o zaman bu tip şeyler yasak olmasın geçmişte örnekleri varmış ben bilmiyorum ama söylelnenler öle
Originally Posted by Fernando Gago tamam işte o zaman bu tip şeyler yasak olmasın geçmişte örnekleri varmış ben bilmiyorum ama söylelnenler öle Biraz önce yasak olsun diyodun ya.
Originally Posted by M@rmel@t Biraz önce yasak olsun diyodun ya. Bana göre kesinlikle yasaklanmalı ama senin düşüncene göre "o zaman" yasak kaldırılsın
Originally Posted by M@rmel@t Savaştamıyız? Evet savaş ortamına çevircen birazdan Onun için boşver herkese uy sende veya aksini idda et.. Ama iğneleyici yorum yapma
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Originally Posted by TuRGuT BaŞ Evet savaş ortamına çevircen birazdan Onun için boşver herkese uy sende veya aksini idda et.. Ama iğneleyici yorum yapma Senin alındığın şey yanında benim lafım devede kulak kalır.
Originally Posted by M@rmel@t Senin alındığın şey yanında benim lafım devede kulak kalır. Aman ne kadar güzel bir söz vay beeee
Originally Posted by TuRGuT BaŞ Aman ne kadar güzel bir söz vay beeee CSKA avatarı görünce çılgına dönmekten iyidir.
Originally Posted by M@rmel@t CSKA avatarı görünce çılgına dönmekten iyidir. Çok güldüm çılgına dönemk heee.. Vayyyy ben çılgına dönsem pc yi kapatırım çıkarım dışarı... Böyle ufak şeylerden çılgına dönmem... Sinek Küçük miğde bulandırı
Forum Rules