arkadaşlar öyle diyorsunuzda;
birincisi takım beşiktaş
ikincisi biras oyuncu takibi yaptım o kadar ronaldinho yu 40 milyon dolara artı kendisinede yıllık 4 milyon dolar onererek getirdim takıma ama nasıl oldu anlatayım 1. si sakatlık donemine denk geldi teklif yaptım olmadı ronaldinho bırakın gideyim dedi çünkü ben 1 sene uefa 1 senede şampiyonlar ligi kupasını almıştım.Hilesiz!
Sonra Ronaldinho ya izin cıkmadı elimdede Tevez vardı takasla kullanıp ronaldinhoyu getirdim Leo Messi olayına gelince adam Real madride almış Bende Barca lı olark bos durmadım tabi bastım parayı 14.5 euro ya aldım takıma ama dediğiniz gibi leo messi Real Madrid B ye atıldıgı için alabildim Yoksa imkanı yok Neden atıldı bilmiyorum ama Ben teklif yaptıgımda direk kabul etti real Şu anda takıma ayak uyduramadı..
Forvetlerim kalitesiz olabilir ama halil tek basına bile götürüyor yaw Toro yu alacaktım ama benden once Americas mı ne aldı 15 milyon dolara bende aradan cekilmek zorunda kaldım aslında iyi oldu şu anda birkaç oyuncuyla daha gorusuyorum içlerinden biri olacak gibi Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak