BeLki benim gibi dusunenLerde vardir kesin ama benim huyum 1-2 sene sonra Nedense SIkILIyorum hep boyLe oldu uzun soLukLu bir kariyere geLemiyorum Su ana kadar en zevk aLdigim kariyerim Trabzonspor oLdu iLk senemizde sampiyon oLduk turkiye kupasini aLdik Inter totodan uefada ceyrek finaL oynadik . ikinci sezona basLadim sampiyonLar Ligindede iyiyim baya Ligde nagmaLup gidiyorum ama kac haftadir icimden geLipte o kariyeri oynamiyorum .. SurekLi baska LigLeri aciyorum Bazisini Lig basLamadan kapatiyorum .. waLla bende anLamadim sorun bendemi.. Ama Burdaki sorunum dedigim gibi iLk sene cok buyuk bir zevk aLdim bir ara 2 gun disari cikmadim sampiyonLar Ligine kaLdik acayip sevindim .. aLakasiz puan kaybettik sinirden kendimi kaybettim.. ama iste 2.3 sezon beni kasiyor arkadasLar sizce hakLimiyim ne dersiniz..

Birde unutmadan soyLiyeyim 2.Ligden basLamak en dogrusu West Ham zaten buyuk bir kLup deiL ama.. cm 01 den beri inanin hicbir buyuk takimi aLmadim oyNamadim reaL madrid arsenal chelsea man utd barca gibi.. hep gucsuz takimLari aLdim biryerlere geLmeye caListim.. Cunku oyunun zevki burda.. Suan Premierde SunderLand takimini aLmayi dusunuyorum Kumede kaLma savasi veriyorlar daha cok iLgimi cekiyor