Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 48 / 422 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Bence fazla yaşlanmadan biraz heyecan yaşamalı başka takımlara gidip Hep baselonada olmaz bence.
    sanırım onunda gitme isteğini sebebi ispanyadaki veriler yüzündenmiş sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrılacak bence.Kaçınılmaz son.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bütün arkadşlarımla bu güne kadar ronaldinho hakkında tartışmıştım sorunlu bir futbolcu olduğunu ve bir iki seneden sonra formdan düşeceğini savunmuşmdur hiç bir zaman bir zidan bir rivaldo kadar profesyonal olmadığını savunmuşumdur
    dünyanın en iyi futbolcusu son 10 yılda bana göre zidane dır derdim herkes ronaldınho gibisi yok olamaz derdi ben fazla sürmez derdim ayrıca bir lider değil taç çizgisinden çalım atıp seyirciyle oyun oynayan bir adam derdim onun için gitsin sirkte sihirbazlık yapsın falan diyordum çok üzerime geldiklerinde o işin abartısı tabi ama ronaldinho diğer söylediklerimi kanıtlıyor inşalah yaşlanmadan önce toparlanırda bir kaç sene daha izleriz ama o karakterde bir insan kolay kolay toparlanamaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Forever Zidane
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Evet yine kazandık ve daha 2.maçlar olmasına rağmen çıktık diyebilirim ama önemli olan 1.çıkmak bu gruptan.Messi zate her zamanki gibi muhteşemdi.Takım olarak iyi bi futbol oynadık sonuçta da galip geldik.Biri bizi durdursun canım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ve Ronaldinho kapıları kapattı

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koyarak, kulübünde mutlu olduğunu açıkladı.

Milan ve Chelsea'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koyarak Katalan ekibinde mutlu olduğunu açıkladı.

Chelsea Başkanı Abramovich'in ısrarla kadrosuna katmak istediği, hatta bu yüzden eski teknik diretör Jose Mourinho ile arasının açılmasına sebep olan Brezilyalı futbolcu, El Mundo gazetesine yaptığı açıklamada Barcelona’da kalmak istediğini söyledi.

Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirten Ronaldinho, "Ne Chelsea ne de Milan... Ben Barcelona’da kalmak istiyorum. Şu an içinki en büyük dileğim bu" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Şampiyonlar Ligi´nde B Grubu maçında, Valencia kendi sahasında Chelsea´ye 2-1 mağlup oldu.

9. dakikada Essien´e çarpan topu kontrol eden Villa, topu iyi sürükledi ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 21. dakikada ise Malouda´nın ortasını Joe Cole´den öne kendi kalesine gönderen Moretti skorun eşitlenmesine sebep oldu.

Maçın ikinci yarısında ise Chelsea, 71´de ev sahibi takımı şoke etti. Joe Cole´un nefis hareketleriyle hazırladığı pozisyonda, Drogba golcülüğünü konuşturdu ve Chelsea yeni hocası Avram Grant´la ilk galibiyetini almış oldu.

Chelsea böylece gruptaki puanını dörde çıkararak liderliğe yükseldi.

Maçın özet görüntüleri:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bke2vvkAejw&eurl=http%3A%2F%2Ffutbol%2Etur ksportal%2Enet%2Ffutbolhaber%2F19625[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

aaaah aaaaaah "Quique" Flores, takimi bagri bu yil batirma

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

k.erciyesspor 0-5 atletico madrid

agüero<2> jurado maxi forlan

http://www.youtube.com/watch?v=_hu8Vs-2eN8

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kayseriye 9 tane attık ama ben çok üzüldüm..kayseride ki maç berabere bitseydi keşke

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Messi: “Agüero İmkânsızı Başarabilir”

Messi: “Agüero İmkânsızı Başarabilir” Lionel Messi, Pazar günkü Atletico Madrid maçından önce kendisi gibi çok iyi form tutan vatandaşı Sergio Agüero’ya övgüler yağdırdı.

Arjantinli süper ikili attığı gollerle La Liga’da herkesin dilinde. Messi de vatandaşının bu performansından oldukça memnun olduğunu şu sözleriyle dile getirdi:
    br> “O imkânsızı başarabilen biri. İkimiz de iyi oynuyoruz ve kendimize güvenimiz tam ve bu da bir oyuncu için çok önemli. Umarım ki ikimiz de bu şekilde oynamaya devam ederiz, yine de onun bu hafta o kadar da iyi oynamamasını umuyorum”

Sözlerine “Gerçekten çok güçlü bir oyuncu, gol atabiliyor ve imkânsız görünen şeyler yapıyor. Herşeyi yapabilir ve onu durdurmak gerçekten zor. Takım olarak topla oynamasına izin vermezsek onu durdurabileceğimizi sanıyorum” diye devam eden Messi Agüero’yu durdurmanın yolunu da ifşâ etmiş oldu.

Messi, Agüero’ya benzemediğini düşündüğü için onunla Agüero ile karşılaştırılmak istemediğini ifade etti. Atletico Madrid son günlerde oldukça formda bir görüntü çiziyor ve Messi de bunun farkında. Son olarak Barçalı golcü altın top ödülüne olan adaylığını düşünmediğini yineleyerek sözlerini tamamladı.

kaynak:goal
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bugün nou camp'a gidiyoruz.maçımız saat 18:00 de.canlı yayınla ntv'de.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by lucho View Post
    .

bugün nou camp'a gidiyoruz.maçımız saat 18:00 de.canlı yayınla ntv'de.
    Üfff dershanede olucam izleyemeyeceğim yani ama ikinci devresini izleyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

deplasmanda, şu anda dünyanın en iyi takımı olan barcelonayı yenmek imkansız gibi bir şey.
    barça son vuruşlarda da iyi idi.
    ilk yarım saati izleyemedim dersanede olduğum için.spiker abbiatinin gollerde hatalı olduğunu falan söyledi ki ama bu tabi ki yenilgini bahanesi olamaz.barcelona günüdeydi.yeni bir kurulum aşamasında olan takımımız deplasmanda kopuk bir futbolla oynadı.
    umarım bu son yenilgimiz olur.
    messi faktörü yenilgideki en büyük ayıraçtı.ona önlem almak imkansız.

Tek kelimeyle Aguirre bu takımı ezik oynatıyor Barcelona resmen bizi ez-di.....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default R. Madrid Drogba için devrede

Chelsea'den ayrılmayı düşündüğü iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız golcü Drogba'nın, İspanyol ekibi Real Madrid'e transfer olmaya yakın olduğu bildiriliyor.
    Jose Mourinho'nun ayrılmasından sonra Chelsea'den ayrılmayı düşündüğü iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız golcü Didier Drogba'nın, İspanyol ekibi Real Madrid'e transfer olmaya yakın olduğu bildiriliyor.

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi'nde yer alan bir haberde, La Liga Şampiyonu Real Madrid'in Chelsea'li yıldız Didier Drogba'ya teklif götürmeye hazırlandığı iddia edildi.

İspanyol gazetesi, Drogba'nın, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ayrılmasında sonra Chelsea'de mutsuz olduğunu da savunurken, Drogba'nın menajerlerinin Real Madrid'li yetkililerle görüştüklerini okurlarına aktardı.

Chelsea'ye 2004 yılında Fransız ekibi Marsilya'dan transfer olan Drogba geçtiğimiz yıl Premier Lig'de 20 gol atarak gol kralı olmuş ve 'Yılın Afrikalı Futbolcusu' ödülüne layık görülmüş.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Tek kelimeyle Aguirre bu takımı ezik oynatıyor Barcelona resmen bizi ez-di.....
    Aguirre bu takımı osasuna sandı herhelde . Bende 1-2 maçını izledim resmen kontratak yaptırıyo böyle bi takıma .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid Drogba'yı alsa muhteşem olur.Drogba çok iyi bir forvet.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelseanın kolay kolay bırakacağını sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence iyi bir transfer olabilir.

Fazla maliyeti olmaz sanıyorum. En fazla 15 m € .

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

15M € vermezler, biz sunu 25 yapalim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

anlasılan hiç birimiz teknik ddirektörden memnun degiliz yani kadroya söyle bakıyorumda bu takım ligde barca ve realle birlikte sampiyonluk yarısı vermeli bence sevilla dahil diger takımlardan kadro olarak cok üstün

Bu takımın başına Mourinho' yu getirseler nasıl olurdu acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İspanya'da İlk Kurban Resino

İspanya La Liga'da ligin dibine demir atan Levante'de, üst üste alınan kötü sonuçlardan dolayı teknik direktör Abel Resino'nun görevine son verildiği açıklandı.
    Ligde geride kalan 7 haftada sadece 1 puan toplayan İspanyol ekip, haftasonunda Real Zaragoza ile oynadığı maçta da sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Karşılaşma sonrası olağanüstü toplanma kararı alan Levante yönetiminin 47 yaşındaki teknik adamın görevine son verme kararı aldığı belirtildi.
    Levante kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra takımın teknik direktörünün değişmesine karar verilmiştir. Kulübümüz Abel Resino'ya görevede bulunduğu süre içersinde gösterdiği gayret ve profesyonellikten ötürü teşekkürü bir borç bilir" denildi.
    Geçtiğimiz sezonun devre arasında Juan Ramon Lopez Caro'nun ayrılmasından sonra Ocak ayında Levante'nin teknik patronluk görevini yapmaya başlayan eski Atletico Madrid kalecisi, böylelikle La Liga'da 2007-2008 sezonunda görevine son verilen ilk teknik direktör oldu.
    İspanya La Liga'da son sırada yer alan Levante'yi geçici olarak yardımcı teknik adam Jose Gomez'in çalıştıracağı da açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Valencia'ya olan ilgim sayesinde Levante'yi de takip etmeye başlamıştım.Malum aynı bölgenin takımları.Onun için karara çok sevindim isabet olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Atletico'yu resmen ezdik.Abbiati'nin yardımıyla da rahat bi galibiyet aldık.Ben asıl Madrid'in Real önadlı takımını bekliyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Stoichkov İstİfa Ettİ!

İspanya 2. ligde mücadele eden Celta Vigo'nun Bulgar teknik direktörü Hristo Stoichkov, özel sebepler dolayısıyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.
    Bulgaristan futbolunun efsane ismi olan 41 yaşındaki teknik adam düzenlediği basın toplantısında, hem profesyonel hem de kişisel olarak aileniz yanınızda değilken çalışmak çok zor. Annem ile babam Bulgaristan'da; eşim ve çocuklarım ise Barcelona'da. Ben buraya gelme kararını alırken çok zorlandım ve bunda en büyük etken takımımın iyi futbol oynamasını sağlamaktı ancak maalesef olmadı" dedi.
    Celta Vigo kulübü başkanı Carlos Mourino ise yaptığı açıklamada, Cumartesi günü Xerez'e karşı alınan 3-1'lik galibiyet öncesinde Stoichkov'un istifa kararını kendisine ilettiğini belirterek, "Benim için çok kötü bir gün çünkü hem muhteşem bir insana hem de çok iyi bir arkadaşa elveda demek zorundayım. Stoichkov bize özel sebeplerden dolayı görevi bırakmak istediğini biraz da erken söyleyerek yerine birisini bulmamız için zaman da vermiş oldu" dedi.
    İspanyol medyası, Hristo Stoichkov'un yerine göreve gelmesi en muhtemel ismin eski Real Madrid ve Levante teknik direktörü Juan Ramon Lopez Caro'nun olduğunu iddia etti.
    Barcelona ve Bulgaristan Milli takımının unutulmaz futbolcusu Stoichkov, yaklaşık 6 ay önce Bulgaristan Milli takımı teknik direktörlüğünden istifa etmiş ve Fernando Vazquez'in yerine Celta Vigo'nun başına geçmişti.
    Futbolculuğu döneminde formasını giydiği Barcelona'da 336 lig maçında 162 gol atan ve 1992 yılında kazanılan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu'nun yanında 5 de lig şampiyonluğu yaşayan Stoichkov, 1994 Dünya Kupası'nda yarı finale kalan Bulgaristan Milli takımının en önemli kozu olurken turnuvayı gol kralı olarak tamamlamıştı.
    Bulgaristan Milli takımında toplam 83 maçta görev alıp 37 gol atan efsane futbolcu, 1995 yılında da Avrupa'da yılın futbolcusu seçilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ya bu Messi'ye ne oldu. Artık korkuyorum yahu. Süper olmuş hakikatten.

Henry ilede çok iyi anlaşıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Real Madrid bu takımı yener..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Futbolcu olarak EFSANE, Teknik Direktör olarak acemi

Büyük futbolcular menajer olmakta çok hızlı davranıyolar sonuç büyük olasılıkla hüsran oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

barça geçen yılın intikamını realden tarihi farkla alır.barça-real maçı ne zaman bu arada.

Mesaj Yetkileri