-
Kasımpaşa'da Lorant dönemi
Kasımpaşa'da Lorant dönemi

Kadir Özcan'ın istifasıyla teknik direktör arayışlarına giren Kasımpaşa, Alman teknik adam Werner Lorant ile prensipte anlaştı. Lacivert-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lorant'ın yarın sabah İstanbul'a gelip, akşam da Trabzonspor maçını izleyeceğini belirterek, yapılacak son görüşmelerin ardından transferinin kesinlik kazanacağını söyledi.
Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı 59 yaşındaki Werner Lorant, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor takımlarında da görev yapmıştı.
Kaynak : AA
-
Yalan haber gibi geliyor.Önceki günlerde başka birisyle anlaştığı yazılıyordu.
-
Lorant'ı getirirlerse büyük iş yapmış olurlar
-
lorant gelırse kume duserler
-
lorant gelırse kume duserler
-
Yazik olur Kasimpasa`ya.Iyi oynuyorlar,yakinda bu iyi oyunlarinin meyvesini de alirlar.Ama gider Lorant`i getiririlerse küme düsme yolunda büyük bir is basarmis olurlar.
-
Kasımpaşa iyi gidiyordu son haftalarda.Gerksiz olduğunu düşünüuorum.Ama Lorant da kaliteli bir hoca.Belki daha başarılı olurlar...
-
Bence yararı olmaz inş. böyle bir hata yapmazlar
-
Lorant yerine yerli bir teknik direktör daha başarılı yapacaktır onları
hata yaparlar
-
Bencede Lorant büyük hata olur.
-
Lorant Türkiye'yi sevdi galiba
-
Ülkemizin yeni çıkan takımlar başta olmak üzere, bu tip teknik adamlarda ne bulduklarını merak ediyorum.
-
sezon sonu olmadan gönderilir
-
Kasımpaşa'yı ligde tutar bence.
-
Lorant geçen sene Erciyes'in başına geldi yine bu dönemlerde ve devre arasında gönderildi..yine böyle bi sonuç bekliyorum..
-
Bu adam bir ara Fenerbahçe'yi yönetti düşünsenize
Normal diyebilirsiniz ama bana garip geldi biraz.
-
Çok büyük hata olur.Mevcut hoca ile devam etmeleri daha yararlı.Ayrıca neden bu adamda ısrar ederler anlamıyorum.Türkiyede hiç bir başarısı yok.Hep kovulmuş,istifa etmiş.Bilinçsizlik çok kötü bir şey..
-
Bu Loranta acaba bizim ligimizden baska is veren lig var midir .. Ne buluyorlar bu lorantta anlamis degilim ... Beni koyun takimin basina en az lorant kadar basarili olurum ...
-
Bir zamanlar yugoslav hoca modası vardı.Bir kaçı dışında nerdeyse hemen hepsi takımı küme düşürür ya da zor durumda bırakır ama ne hikmetse bir sonraki sene başka bir takımın başında yer alırdı.Şimdi Kasımpaşalı herhangi bir yöneticiye sorsanız Lorant'ı niye aldınız diye ;Türkiye'yi iyi tanıyor o yüzden tercih ettik derler.Yeteneği olmayan bir adamı Türkiye'yi iyi tanıyor diye takımın başına getireceğine gelecek vadeden Türk teknik direktörlere yönel başarın artsın.Ama malesef o teknik direktörlerin çoğu sırf birinci ligde takım çalıştırıyor diye takımı bir sonraki sezon süper lige çıkarsa bile sözleşmesi anında feshedilip yerine ortada o an ortada bulunan döküntü bir teknik direktörü getiriyorlarlar.O adamında durum umrunda olmuyor.takım kötü gitse bile ben paramı alıyorum alt tarafı kovulurum ve de nasıl olsa yeni bir takım gelir yine beni bulur düşüncesinde oluyor
-
Başarılı olup olamayacağını bilemem ama Türkiye ligini yakından tanıyan bir hoca.Bu Kasımpaşa için büyük avantaj olur.
-
Kasımpaşa klüp tarihi boyuncaki en büyük hatayı yapmıştır bence.
-
Lorant defans yaptırmayı sever....Kasımpasada iyi defans yapan takım bugünkü Trabzon maçı kısır geçer....
-
Lorant iyi isler yapabilir, takimi ligde tutsa bu onun icin basaridir.
-
-

Kasımpaşa, Alman teknik direktör Werner Lorant ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma sağladı.
Lacivert-beyazlı kulübün futbol şubesi sorumlusu Mehmet Süha Sidal, bugün İstanbul'a gelen Werner Lorant ile yaptıkları görüşme sonunda, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma sağladıklarını ve protokol imzaladıklarını söyledi.
Sidal, resmi sözleşmenin ise ilerleyen günlerde imzalanacağını bildirdi.
Kaynak : AA
Mesaj Yetkileri