amma alıngansınız ya.oyun stili hoşuma gitmediği için gıcık oluyorum.gıcık olmanın kinlede bir alakası yoktur.ne deyip demeyeceğimi kimseden öğrenecek değilim.bişeyide yanlış anlamayın ya.Originally Posted by #10 Osmanozc
amma alıngansınız ya.oyun stili hoşuma gitmediği için gıcık oluyorum.gıcık olmanın kinlede bir alakası yoktur.ne deyip demeyeceğimi kimseden öğrenecek değilim.bişeyide yanlış anlamayın ya.Originally Posted by #10 Osmanozc
Evet alınganım var mı?Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Oyun stli hoşuma gitmiyor yaz.Gıcık oluyorum yazma.Gıcık oluyorum yazdığın için ben de o mesajına gıcık oldum.
varOriginally Posted by #10 Osmanozc
alıngan arkadaşım öyle varmı yokmu falan diye yazıp işi tehdit boyutuna getirme.benim bacanağımda trabzonlu ondan biliyorum sende oralıysan sana yakışmaz.gıcık olmak hoşuna gitmemek manasına da gelir.ben kısaltıp gıcık oluyorum yazdım.benim hüseyinin oyun stiline gıcık olduğum gibi sende benim mesajıma hatta bana gıcık olabilirsin
Düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz ve işin hakaret ile tehdit boyutuna gidilmediği sürece herke düşüncesini özgürce açıklayabilir
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Elbette bu ülkede düşünce özgürlüğü var ancak mesajında Hüseyin'in kişiliğine bir saldırı varmış gibi hissettim ve ondan sana cevap verdim.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ