Beyler türk dl bilen varmı
Beyler türk dl bilen varmı
bence en iy turk dl fathi malik
Orduspor dan cumhur bi deneyin![]()
malki fathi bi türlü gelmior be kardeş.uraşıom olmuor.yinede sağol.
Baska yok mu beyler ya banada aynı mevkıye adam lazım
volkan bekiroğlu ergün penbe mehmet polat
abi milli takımda varmıki oyunda olsun
ama yinede barbaros barutu bi deneyin belki iyi oynayabilir gerçi o wbl ama oynar yani iyi kötü
A.Önür var bi dene bide mahmut hanefiyi dene
mehmet polat büyük takımlara geliyor ve cok iyi oynuyor kesinlikle alın
Malik Fathi,Mehmet Polat.Zaten oyunda da Türk DL sıkıntısı var.Pek fazla iyi alternatif yok maalesef...
galatasaray alt yapısının geneli iyi. Yeterki sabırlı olun. Örneğin Cafercan, Oğuz Sabankay, Mülayim Erdem, Halim Kurtuluş, Fevzi Elmas... Bunları bir maçta kötü oynadı diye kenara atma her maç oynat en fazla bir sezon sonra bakalım ne oluyorlar...
bi de mehmet sedefe bak derim. 6.0.2nen oyniyorsan besiktasta sezgin sezere de bak.
mehmet sedef adam cok iyi. gercektende.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
eğer herhangi bi yama yüklemediysen oyunun en iyi türk dl si ibrahim üzülmez
tabi ki ergün penbe
Oyundaki en iyi Turk dl (tabi turkiye ligi icin diyorum) bence Mehmet Polat, ama eger paran yeterli degilse Mehmet Önür ve Mehmet Kahriman da denenebilir. Ama malesef 6 hakkımdan birini illa yabancı dl'ye ayırıorum. Olivier Deschacht veye Mike Zonneveld'i tavsiye edebilirim. Bütceni sarsmayacak transferlerdir...
deli ibo mehmet polat
gören gürcüoğlu ve tin babür
Mehmet Polat en iyisi. Bende 8,03 ile oynuyor.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
orhan ak mehmet polat ve genç olarak fathi malik le ferhat öztorun
eğer yaşa filan bakmazsan(ben 2007-08 sezonundayım halada oynatıyorum)
ERGÜN PENBE...adam hiç kart görmüyorya...ilk 2 ezon bütün maçlarda oynadı...3. sezonda 2-3 maçta oynamadı...
Peki arkadaslar Mehmet Polat Avrupa'yı kaldırabilir mi? Ben de Ergün cok yaslandı bana da lazımda...
ferhatı oynat çok iyi iş yapıyor
Ferhat mı? Abi bende onun özellikleri resmen yerlerde nası oynatayım ben onu yaw![]()
2007-08 sezonundayım Galatasaray alt yapısı 18 ve 20 yaş altı hiç bir kupayı kaçırmadı...şu anda yeni oyuncu var 17 yaşında şahin korkmaz avrupanın dev takımları talip(r.madrid-arsenal-chealsea....)Originally Posted by alkaweb
iki senedir benim genç takım 8-9 hafta öncesinden şampiyonluğu garantiliyor... gençler için antreman prog uyguluyomusun?? eğer ferhat kötüyse fathi malik bu adama bi bak olmadı yabancılara yönelirsin eğer fathi malik i beğenmezsen haber ver
En son baktıgımda Ferhat'ın sözleşmesi bitmişti ve Bilecikspor'a transfer olmustu...En iyisi geri almak galiba![]()
gençlere antreman programı uygula yoksa bi şey olmazlar
Sen hangi antrenman porgramını kullanıyosun?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4596
buradaki bütün programları uyguluyorum takımda heinz bile çoştu artık gerisini sen düşün kardeşim