İŞTE BÜYÜK MAÇ ÖNCESİ SON MAÇLARIM
5.HAFTA
Benim için koaly bir maç oldu oyuna tempolu başladı takım ve ilk yarı 3-0 lık net bir skorla bitirdi 2. futbolcularıma rahat olmasını söyşleyim asları çıkarıp kaynamaları için as oyuncularımı sundum oyunaç
6.HAFTA
Bu maç ağır stres ve talihsizlikle geçti Drogbanın ilk yarı bitimine doğru 1 gol bularak sotunma odasına rahat girdik ama ikinci yarı hiçte ilk yarı gibi olmıyacaktı.
dakika 66 gösterdiğinde Ballackın akadan çekmesi ile hakem 2.sarı kartını gösterdi ve Kırmızı kartla oyun dışına yolladı.
75. dakikada West Hamın usta ismi çıktı sahneye ve durumu eşitledi 1-1
ve talihsilik bitedi be golden 3 dakika sonra West Ham korner kullandı ve yıldız isim Lampardın ters vuruşu ile topu kendi ağlarına yolladı.
Lampard çoküzgündü ve hatasını telafi etmek istiyordu ve bunu başardı ve 90. dakikada 1 puanda olsa aldı.
7.HAFTA
Bu maç ilk yarı takımımı zorlasada 2. yarı çok rahat oldu.
İlk yarının bitmesine saniyeler kala Joey Barton ceza sahasının iiçinde Drogbayı düşürüyor ve %100 lük golü engelliyor ama bu onun atılmasına engel olamıyor ve Hakem Direk Kırımızı kart gösteriyor. Topun başına Didier Drogba geçiyor ve 1-0, Gol ilkyarınında Sonucu oluyor.
2. yarı Joe Cole'un mükemmel gölü ve Drogbanın 2. golü ile sona eriyor.
8.HAFTA
Tam bir Iskalama maçı idi istatistik tam tamına 40 şut çektiğimi gösteriyordu ve buna rağmen sonuç bana 1 puan getiriyordu.
Carling Cup 3.Tur maçı
Ligde Takımıma 3-0 yenilmelerini telafi etmek istiyorlardı.
Ama hiçy umdukları gibi olmayacaktı ve dakika 4ü gsöterdiğinde sahneye drogba çıktı. bu golle M.city nin planları alt üst oldu.
ve Ameobi ilk 11e çıktığı resmi maçla durumu 2-0 yaptı ve rakibini kupadan sildi.
Chelsea bir üst tura rahatça çıkarak devireceği bi sonraki rakibini bekliyor.
Chelsea artık bi sonraki maçı ezeli rakibi Liverpool ile oynayacağı maça adapte oldu ve bu maçı rahatlıkla kazanacaklarından eminler.