tmm bu konu hakkında daha bısey demıyorum orada hakLısın ama maLum bıLıyorsun bu tur seyler kıskırtmayLa galeyana getırmekLe meydana geLır .. sahaya gıren 20 taraftar kadar onLarı kıskırtan bu noktaya getıren SıvasLılarda sucLu ben bunu demeye caLısyorum Ya ben mactayken o taraftar sahaya gırınce zaten deLırdım benım gıbı herkes tepkı gösterdı .. Ben övuyormuyum sankı bu oLayı tasvıb etmıyorm ya ..
Herkesın yorumuna cvp verırım kendımde yorumumu yazarken karsımdakını kırmamaya caLısırım ama bazı arkadasLar ıcın dıyorum özeLlıkle bılerek kıskırtıyorlar ya burası forum surda 2-3 yorum yapıyoruz nekı bu kavga cıkarmak tartısma ortamı cıkarmak ne gecıcek eLıne yanı Burda tartıs tartıs nereye kadar .. sen dıcen aLi ben diecem veLi .. oLmuyacak .. Bunlarla tartısmaktansa oLayları ögrenıp asLını ögrenıp konusmak daha mantıkLı ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya dostum akLı basında adamım ben konuyu nıye baska yerLere cekeyım. oLayı basLatan ayman dıyorsun ? Ayman normal bır fauL yaptı hadı dıyeLımkı bılerek yaptı gıdıp ıtıraz ettı mı ? olay cıkardımı ama SıvasLı oyuncuLar 90 dakıka top oynatmadı surekLı cıft taban gırdıler mac 90 dakıka ızLedınmı ? Ceyhuna kac tekme attılar..
Besıktas sampıyonlar Lıgınde yenıLınce neden yakınıyor ? ne dıyor ?? SurekLı tekme atıyorlar futboLcularımızı sakatLıyorlar demıyoLarmı ? Bak yanı boyLe olaylar oLuyormus ama bız kendı takımımıza oLunca baska rakıbe oLunca baska seylerı soyLersek boyLe konuların ıcınden cıkıLmaz bıyerede varamayız

Alıntılı Yanıtla