Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: F.Bahçe'den gidenler şimdi nerelerdesiniz!

Nesil
    2006

Default F.Bahçe'den gidenler şimdi nerelerdesiniz!

BU yazı, akıllarınca Fenerbahçe'ye çalım atıp gidenler ya da "kariyer (!)
    yapacağım" diyerek vasat futbolcular kadrosuna dahil olanlar için...

Onlara bu soruyu sormak için bir süre beklemem gerekiyordu. Ama şimdi soruyorum: "Avrupa'da yıldız olacağım diyerek ayrıldığınız F.Bahçe bir Arap takımı mı?"

Yıllarca bu takımın parasını yiyip, bu takımda yıldız olup, sonra da Fenerbahçe’ye çalım atarak sözünü de özünü de yiyip gidenler...

Gittiğiniz yerden ses gelmiyor (!) Mutlu musunuz?

Onlardan ses seda çıkmaz elbette. Gidenleri ve şimdi ne yaptıklarını ben yazayım bari.

Rüştü Reçber

Beşiktaş’a gitti. Nasıl gittiğini yazmama gerek yok herhalde. Hadi olan oldu, başka büyük bir takıma gitti. Ya sonra?

Hazırlık maçlarında oynadı, Süper Lig ve Avrupa kupası maçlarında nerede? Sakat mı, formsuz mu? Ya da F.Bahçe'deki gibi başka bir nedenle mi oynatılmıyor. Bunu kimse bilmiyor.

Eskiden her hafta gazatelerde bir şekilde yer alırdı, şimdi o da kesildi.

Fenerbahçeliler "Allah Mario Berk’ten razı olsun" diyorlar... Ya Beşiktaşlılar? Onlar ne diyeceklerini bile bilmiyorlar.

Mehmet Yozgatlı

O da Rüştü abisi gibi Beşiktaş’a transfer oldu. Gitme nedenini şöyle açıklamıştı: "Oynamak istiyorum, Fenerbahçe’yle bir sorunum yok. Sadece yedek kalmayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Çünkü, Beşiktaş hedeflerime daha yakın." Buraya kadar tamam. Hiç kimsenin bir itirazı olamaz elbette. Üstelik herhangi sözlü ya da yazılı bir anlaşma da yapmamış Rüştü abisi gibi. Tek yaptığı sözleşmesi bitene kadar sessiz kalması... Peki şimdi? Yozgatlı, Beşiktaş’ta gerçekten hedeflerine yaklaştı mı? Futbol kariyerini gerçekten tam istediği gibi sürdürebiliyor mu?

Yoksa;

Bir kulübeden çıkıp başka bir kulübeye mi girdi? Fenerbahçe’de yedek olmaktan, Beşiktaş’ta yedek olmaya terfi etmesi kariyeri açısından gerçekten daha mı iyi oldu?

Ümit Özat

Ne olursa olsun Ümit’in yeri Fenerbahçe camiasında başkadır. Ama...

Kaptan gözyaşlarıyla yaptığı basın toplantısında, kariyerim ve Avrupa’da başarı için gidiyorum dememiş miydi? "Neden Avrupa’dan gelen bir 1.lig takımına değil de, Daum’un 2. Ligdeki takımına gidiyorsun?" diye sorulduğunda, "Daum’la çok başarılı olacağıma inanıyorum" dememiş miydi? Ah Ümitciğim ah... Evet, Fenerbahçe’de Daum'la bir başarı yaşadınız. O başarıda Daum’un payı yok denecek kadar azdı ama sen o şaşalı şampiyonluğu Daum’un tek başına kazandığını düşündün değil mi? İşte FC Köln ve Daum, her şey ortada. Futbolunun son baharında Fenerbahçe’de değil de, Almanya’da 2. lig takımında futbol oynamana değdi mi bu kariyer arayışın?

Tuncay Şanlı

Tuncay da her Fenerbahçeli'nin kalbinde ayrı yeri olan bir futbolcu. Ama gel gör ki, Tuncay kimseyi dinlemedi. Hadi Arsenal, Liverpool, Manchester United tamam ama gittiği takım Avrupa kupalarında oynamayan, Premier Lig ile 2. lig ortasında kalmış, hiçbir uluslararası başarısı ve her şeyden önce vitrini olmayan bir takım. Bence bir futbolcu, kulübünden ayrılıp başka bir takıma gidiyorsa, gittiği o takım en az bıraktığı takım kadar büyük olmalı... Peki şimdi? Şimdi durum gittiği günden daha da kötü. Çünkü böylesine vasat takımda bir de yedek kaldı. Dil yok, sevdiği yemekler yok, özlediğinde gideceği 1 saat mesafedeki Adapazarı da yok... Dedim ya, gittiği takım çok büyük olur, o zaman bunların hepsini yaşamaya değer ama yazılışını bile beceremediğimiz bir takımda nasıl olur Tuncay’ın geleceği? Billahi üzülerek bilmiyorum.
    6 Ekim 2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir yazı olmuş bence.
    Çok da haklı.
    Gidenler bence bizi arıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü'nün sakatlığı geçince formayı giyecektir.Ayrıca sadece Hakan'ı yetiştirse yeter Rüştü.

Mehmet Yozgatlı alınırken Sardar Özkan'ın bir patlama yapacağı beklenmiyordu.Alınırken o mevkiye as oyuncu olarak alındı.Ama Serdar Özkan iyi bir performans gösterince Yozgatlı yedek kaldı.Yeni transfer diye hemen formayı kapma lüksü yok.

Bence gidenler değilde Fenerbahçe kaybetti...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şemsiye kesinlikle katılıyorum beni yazmış

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

peki Ercan Saatçi bunu sizce niye yazıyor ? bence Fenerbahçe'nin durumuna bakıyor ve keşke gitmeseydiniz diyor içinden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kimin kaybettiği ortada Şemsi yoruma gerek yok

eğer Hakanı yetiştirsin yeter diyorsan yıllık 1.5 milyon euroya barcelonanın kaleci antrenörünü getirirsin Rüştüye gerek yok...

Serdar Özkan son maçlarda kötü oynuyor Yozagatlı kesemiyorsa burada problem var demektir

Tuncay hakkında bir şey demek istemiyorum Boroda yedek beklemek şampiyonlar liginde şov yapmaktan daha iyidir

Ümit Özat zaten hakkıyla gitti adama 5 yılda edilmedik küfür hakaret kalmadı yine iyi dayandı ve 5 yıl mükemmel kaptanlık yaptı SAOLASIN KAPTAN

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En basitinden bir Tuncay olsaydı Ligte bu durumda olurmuydu Fenerbahçe.Bir Rüştü olsaydı abi olarak.Gençlere abilik etseydi zarar mı ederdi Fenerbahçe.Bizde forma giyecek.SAdece Hakan'ı yetiştirmeyecek tabii.Ama Hakan'ı ilerisi için mental olarak hazırlasa ileride bizim kaleci sorunumuz olmaz.Mehmet Yozgatlı için diyecek bir şey yok.Formayı kapmak için çalışması lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En basitinden bir Tuncay olsaydı Ligte bu durumda olurmuydu Fenerbahçe.Bir Rüştü olsaydı abi olarak.Gençlere abilik etseydi zarar mı ederdi Fenerbahçe.Bizde forma giyecek.SAdece Hakan'ı yetiştirmeyecek tabii.Ama Hakan'ı ilerisi için mental olarak hazırlasa ileride bizim kaleci sorunumuz olmaz.Mehmet Yozgatlı için diyecek bir şey yok.Formayı kapmak için çalışması lazım.
    Rüştü devri artık bitti konuşmaya gerek duymuyorum Beşiktaş izleyip görücez o zaman bana hak verirsiniz belki ...

Tuncay fenerbahçe için çok yararlı olurdu kabul ama tuncaylı fb geçen sene ligde zorla şampiyon oldu ... 70 küsür puan ve rezil furbol bu senede aynı şeyi görüyoruz farklı bir şey yok aksine Avrupada bomba gibi bir FB var ya Borolu tuncay ne halde şuan ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rüştü'yü savunma bence Şemsi cok yanlış transfer Hakan'ıda 2 günde tahttan indirdiniz.Biz adamı 2 günde kral yapıp günde yerden yere vurmayı cok iyi biliyoruz yanlışş ! Mehmet Yozgatlı konusunda katılıyorum Şemsi'ye Serdar Özkan'ın böyle patlama yapcagı bilinseydi alınmazdı

Fener ne Rüştü'den kayıplarda nede Mehmet Yozgatlı'dan nede Nobre'den..

En cok Tuncay'ın gitmesi Fener kaybetti Tuncay'da aynı şekilde oda bin pişman nedir bu avrupa sevgisi anlamam !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rüştü'nün sakatlığı geçince formayı giyecektir.Ayrıca sadece Hakan'ı yetiştirse yeter Rüştü.

Mehmet Yozgatlı alınırken Sardar Özkan'ın bir patlama yapacağı beklenmiyordu.Alınırken o mevkiye as oyuncu olarak alındı.Ama Serdar Özkan iyi bir performans gösterince Yozgatlı yedek kaldı.Yeni transfer diye hemen formayı kapma lüksü yok.

Sözlerine katılıyorum. Bencede gidenler değil Fenerbahçe kaybetti. Her takım yıldızlarını ya da yıldız adaylarını kaybedince onları kötüler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Sözlerine katılıyorum. Bencede gidenler değil Fenerbahçe kaybetti. Her takım yıldızlarını ya da yıldız adaylarını kaybedince onları kötüler.
    Kimleri kötülüyoruz mesela örnek verir misin ?

Çok doğru yazılmış bir yazı.

Ayrıca şu ana kadar Fenerbahçe'den gidenler,nerelerde şimdi.

Hiçbir futbolcu bulunmaz hint kumaşı değil.

Tuncay,Ümit,Serkan,Mehmet Yozgatlı,Rüştü gidince gidenler değil Fenerbahçe kaybetti diyenler İnter ve CSKA maçlarını tekrardan seyretmeli

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fenerbahçe'den gidenler Fenerbahçe yazarını neden bu kadar ilgilendiriyor da gidenler hakkında yazı yazıyor?
    Demek ki ya eksikliğini hissetmiş yada sağa sola sataşma çabasında.Her iki halde de bu tip insanlara cevap verilmez,konuşmaya değmez.Çünkü Saatçi gibi insanlar lafı sakız gibi uzatıp istedikleri yere çekerler..Takım iyi giderken bravo,çok güzel oynadık derler,kötü bir maçtan sonra illa ki eleştirecek bir şey bulup sağa sola sataşırlar.Sadece Saatçi için demiyorum her yerde var bu tip insanlar,sokaklar da,forumlar da...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hem daha sezon başlıyalı çok olmadı.Böyle bir yazı yazması amacının ne olduğunu belli ediyor.

2 gün sonra bahsettiği adamlar takımlarında iyi oynarlarsa özür dilerim yanlış düşünmüşüm diyecek mi? Hayır. O zaman gerek yok böyle yazılara.Yazmak için yazmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yazının Amacı Nedir ? ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Spekülasyon oluşturmak.Hadi sezon sonu yazsa ve dedikleri çıksa eyvallah.Ama daha şimdiden böyle bir yazı yazması insanın aklında soru işareti bırakıyor.

Ki Ercan Saatçi'nin futbol ile ilgili yorumlar yapması saçma.Yorumcu değil taraftardır kendisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Spekülasyon oluşturmak.Hadi sezon sonu yazsa ve dedikleri çıksa eyvallah.
    olaya böyle bakarsak türkiyenin bütün futbol yazrları spekülasyon oluşturmak istiyor çünkü herkes bu tip yazılar yazıyor ... Zicoyu kovanlar E.sağlamı kovanlar Hakan Şüküre futbolu bıraktıranlar Hakemlere düdüğünü astıranlar herkes yazıyor böyle şeyler... bunları yazmak için sezon sonunu beklemek gerekmiyor o anlık performansa göre yazılar yazılır şimdi Tuncay Boroda 10 gol atsa Ercan Saatçi ve onun gibi düşünen isimlerin BRAVO TUNCAY demiyceğini nereden biliyorsunuz ??

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yazının Amacı Nedir ? ...
    Yazının amacı hem köşesini doldurup,hem Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    olaya böyle bakarsak türkiyenin bütün futbol yazrları spekülasyon oluşturmak istiyor çünkü herkes bu tip yazılar yazıyor ... Zicoyu kovanlar E.sağlamı kovanlar Hakan Şüküre futbolu bıraktıranlar Hakemlere düdüğünü astıranlar herkes yazıyor böyle şeyler... bunları yazmak için sezon sonunu beklemek gerekmiyor o anlık performansa göre yazılar yazılır şimdi Tuncay Boroda 10 gol atsa Ercan Saatçi ve onun gibi düşünen isimlerin BRAVO TUNCAY demiyceğini nereden biliyorsunuz ??
    Eğer öyle bir şey olursa bende hem Saatçi'den burda veya mail olarak vs. bir şekilde özür dilerim hem de forumda ki onu destekleyenlerden..Ben yanılmışım derim!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ercan Saatcıye sormak gerekır Pekı Fenere geLenLer sımdı nerede ?

KemaL SeLcuk Zafer Bıryol Mahmut Hanefı Murat HacıogLu vs... yıLdız dıye geLmıslerdı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ercan Saatcıye sormak gerekır Pekı Fenere geLenLer sımdı nerede ?

KemaL SeLcuk Zafer Bıryol Mahmut Hanefı Murat HacıogLu vs... yıLdız dıye geLmıslerdı
    Şimdi ne Alaka ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nası ne aLaka adam fenerden gıden oyuncuları eLestırıyo dupeduz bak gıttınız basarıLı degıLsınız ! bunu derken Fenere gelenlerı nıe yazmıyor adamlar kac mac oynamıs cok aLakası var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu oyuncular giderlerken bir şekilde Fenerbahçe taraftarlarını kırdılar. Gerçi sadece Rüştü ve Tuncay için kırdı, Ümit artık gitmeliydi, Yozgatlı'yı zaten Fenerbahçe'deyken de beğenmiyordum, gitmesine o nedenle sevinmiştim. Çok şans verildi hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olduğunu gösteremedi Yozgatlı.

Kırıldığı için Fenerbahçe'den ayrılmalarına bu yazıyı yazmış olabilir. Bir de Serkan Balcı var, unutmuş onu yazmayı, Fenerbahçe'den ayrılırken sağ bek oynamak istemiyorum artık o nedenle ayrılıyorum dedi. Şimdi arada bakıyorum Trabzonspor maçlarına sağ bek oynadığını görüyorum. O zaman niye ayrıldın diye sorarlar adama.

Fenerbahçe büyük kulüptür, hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir. Rüştü artık Beşiktaş'ta bırakır, Yozgatlı 2 sene yedek oturur oradan anadoluya gider, Ümit Köln'de bırakır futbolu, Tuncay inşallah iyi bir form yakalar ve daha iyi takımlara gider.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ee Zıya Dogan bu Serkan Balcı yı orta sahada oynatacam dıe aLdırdı cocugada yazık edıyor oysa defansın sagında 6 oyuncumuz vardı..Ama ortasaha da Ayman gıbı bır maestro varken Serkan ı nası Oynatsın ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben böyle söylemini okumamıştım Serkan'ın..Sadece Yozgatlı gibi 11'de oynamak için geldim dediğini hatırlıyorum..eger böyle bi söylemi varsa ve Ziya Dogan'ın onu sag bekte oynatacına garanti olarak gördüğüm için gerçekten ayrılma nedeni saçma olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ayrıca Serkan cok yönLu bır oyuncu hızlı bıtıp tukenmeyen enerjıye sahip sag bekde oynar ortadada sorn oLmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan Balcının sağ bekte oynamak istemediğini ve Ziya doğandan söz aldığını okumuştum kaç yerde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan'ın açıklamasını duydum, hatta Nazilli'de yapmıştı açıklamasını. Tabi ki Fenerbahçe'de devamlı ilk 11 oynamaması de bir sebep belki de en önemli sebep ama Ziya Doğan orta sahada oynatmak istiyor, asıl mevkim orası demişti.

Neyse sonuçta şu anda ayrılan hiçbir oyuncu Fenerbahçe olduğundan daha iyi durumda değil. Sanırım bunu hepimiz kabul ediyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Tuncay olayinda 2 tarafta bence pismandir.
    Tuncay Fenerbahce`den gittigine pismandir,cünkü bu sezon Roberto Carlos`un önünde futbolunu 2ye katlayabilir,parasini yükseltebilirdi.Ozaman
    Middlesbrough`tan daha büyük bir kulübe gidebilirdi rahatlikla.

Fenerbahce Tuncay`in yerini dolduramiyor,takimi atesleyecek birisini bulamiyor.Tuncay eger bu sezon Fenerbahce`de olsaydi bence Fenerbahce daha basarili olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bencede Tuncay olayı bir başka ama bana göre Tuncay toparlamaya başlayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kendı fıkrım Bu Bazı Yazarlar Tuncay Icın Neden M.Boro ya gıttın dıye yazdılar durdularr ama bırseyın farkında degıLler orası premıer Lıgı ordakı en kotu takım bıle kac bın seyırcıye oynuyor ve sonucta en kotu takıma gıtsen bıle Butun dunya senı ızLıyor 3-4 mac ıyı oynuyacaksınkı buyuk takımların gozune gıresın kaLdıkı Tuncay Boro da bıLe as oynuyamıyor .. MıLan yada Madrıd de nası oynardı acaba

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri