Ne kalması yaa?Yürüsün gitsin,gördük aldığı adamları..
Oynattığı futbol ortada işte.Şampiyonlar Liginde 2 de 0 çektik,gol atamadık,Fenerbahçe çatır çatır top oynayıp 4 puan aldı.Ligde Galatasaray'a Lincoln ve Hakan Şükür yokken yenildik(gerçi hakemin de ne halt ettiğini biliyoruz ama yine de çok kötü futbol oynadığımız gerçeğini değiştirmez).Doğru düzgün pozisyon bulup gol atamıyoruz,takım da sistem yok.Ertuğrul Sağlam Delgado'yu forvet oynatmaya çalıştı bir ara yaa.Futbolcuları değerlendiremiyor,hiç bir şey yapamıyor,sağda solda sürekli millet laf sokmaya başladı,Tigana zamanında sistemli futbol oynuyorduk,iyi kötü bir sistem vardı ve adamlar sistemi uygulamaya çalışıyordu,hiç biriniz istemiyordunuz adamı..Şu takımın ne futbolunu beğenebilirsiniz,ne transferlerini,hırs yok,bir şey yok hala yok 5 sene kalsın yok 10 sene kalsın.Beyler kendinize gelin Beşiktaş büyük takım..Bak son zamanlarda artık Fenerbahçeliler,Galatasaraylılar rakip bile kabul etmemeye başladılar bizi,bu futbol ciddi iştir,bir kere düştün bir daha çıkmak çok uzun zaman alabilir.Trabzonspor kaç senedir Şampiyon olamadı şimdi durumu ortada her sene karışıklık,bir sürü mevzular.Beşiktaş'ın da bu hale gelmesi yakındır.Tamam Sağlam Beşiktaş'ta yetişmiş efendi,mutevazı birisi ama bu Beşiktaş'ı batırması için bir sebep değil yaaa.
Diatta'yı Legro'dan daha iyi deyip alan da bu adam,hatta 32 yaşında Diatta için 2 sene sonra Avrupa takımları peşinde demişti,gülsem mi ağlasam mı anlamıyorum..Bizi Kayserispor mu zannediyor bu adam?
Higuain için adamı tanıyorum,Kayserispor'dayken de izledim,hayran kaldım..O zaman alamadım,şimdi aldığım için mutluyum falan dedi..Adam son porto maçına 45 dakika oynamıştı sadece..
Porto maçından sonra daha da umutlandık vs. demecini de görünce benim için Sağlam bitmiştir.Savunacak hiç bir şeyi yok..
Zaten Konyaspor maçında gözümün önünde Sinan Engin'e destek olunca canım sıkılmıştı..