Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Bence çok sert konuştun.Bu kadar sert olmanın alemi yok.Daha sezonun başından hoca yollayacaksak bu sezonu bi kere kafadan silelim.Sonra yerine kim gelecek? Büyük bir sorun.Onun istediği adamları kim alacak? Kulüp borç batağı içinde yüzüyor.Alınan oyuncularda maliyetleri düşük olduğu için alındı.Yoksa Ertuğrul Sağlam keyfindenmi bu adamları aldırdı.Alınan oyuncular babasının oğlumu.Kimleri istedi ilk başta.Ama paranın olmayışı,transfer komitesinin beceriksizlikleri transfer döneminde yanlış seçimlere neden oldu.Hem transferlerden Diatta ve Higuain soru işaretli.Diğerlerinde sorun yok bence.Belki bu ikilide ilerleyen haftalarda daha iyi olurlar.Olmazlarsada gönderilirler.Lafın özü şimdiden birilerini göndermenin alemi yok.Ertuğrul hoca ile 5 sene devam sözümün arkasındayım.O takımın başında kaldıkça istikrarlı bir performans yakalanacaktır.
Parasızlıktan diyorsunda Legro ile anlaşıldıktan sonra Ertuğrul Sağlam bozmadı o işi,gidip Diatta'yı istemedi mi?Bizzat kendi istedi ama daha adamı nerde,nasıl oynatacağına bile karar vermemiş gibi duruyor burdan..
Higuain'e de 5 milyon dolara yakın bir para harcanmış,bu paraya sence daha farklı oyuncular alınamazmıydı?
Diğer transferler iyi diyorsunda,diğer transferlerden de sadece Tello iyi,Eduard Cisse öyle takıma şu ana kadar çok bir şey vermedi bence.Koray'dan çok farkı yok,Koray şu an formsuz,tam formuna ulaşabilirse zaten Cisse kadar oynar.Cisse daha iyi ama o da defansif açıdan kuvvetli halbuki bizim hücum da yapabilecek bir önliberoya ihtiyacımız vardı,neyse hadi bunu Sağlam yapmadı.Kaleci mevzusuna ne diyorsun?Yönetime bastırıp bir tane yabancı kaleci aldırtamız mıydı?Rüştü ve Hakan'ı onun almadığını varsayarak konuşuyorum,takımda iyi bir kaleci olsa şu an Porto ve Galatasaray-hatta Marsilya maçlarından mutlaka puan çıkartmıştık.Madem oynatmayacaktı neden Yozgatlı transferine ses çıkarmadı?
Takıma bakıyorum bir sistem yok,futbolcular resmen sahada kafasına göre oynuyor.Sanki çıkın ne yaparsanız yapın denmiş gibi,kimse nerde duracağını,ne yapacağını bilmiyor,herkes kafasına göre oynuyor..
Kimseye şu sezonun ne kadar önemli olduğunu anlatamadım..Lucescu zamanında kalma miras puanlar bu sene bitiyor,Şampiyonlar Liginde de havamızı aldığımıza göre bundan sonra elemelere birinci torbadan girmek yok.Ondan sonra zaten hiç katılamayız,kalan 4 maçımızı sabırlı bir insansanız iyi izleyin bir daha uzun zaman Şampiyonlar Ligi göremeyiz diye düşünüyorum.