Legro olayında neler yaşandı tam olarak bilinmiyor.Belki yönetim vazgeçti.Çünkü Diatta'dan çok pahalıya mal olacaktı.Ama daha önce kimleri istedi o mevkide.Yönetim hiç birini alamadı.Sonrada istediklerinin en kötüsü geldi.Ayrıca yine söylüyorum Diatta ileride çok iyi bir performans gösterebilir.Keza Higuain'de öyle.Ama baktık olmuyor gönderilir.Higuain için 5 milyon ödendimi bilmiyorum ama ödendiyse gerçekten yazık olmuş.O paraya daha iyisi alınabilirdi.

Oynattığı sistem için söylediklerine katılmıyorum.İlla bir sistemi vardır ama oyuncular uygulayamıyorlar.Oyuncularda psikolojik bir baskı var sanki.İleriye çıkmaya korkuyorlar.İleride paslaşmaktan korkuyorlar.Ben bunların zaman geçtikçe çözülebileceğini düşünüyorum.

Yabancı kaleci aldıramazmıydı demişsin.Runje'nin gitme olayı aniden gerçekleşti ve yerine daha kolay adepte olabilecek bir isim Rüştü getirildi.Biliyrsun geçen sezon Runje adapte olana kadar neler yaşamıştık.Rüştü iyileşince formayı giysin.Ben inanıyorumki kalede yaşanan sorunlar aşılacak.Ayrıca Hakan'da iyi bir kaleci ama tek eksiği tecrübe.Gelecekte kalemizin değişmez isimi olacaktır.

Bu sezon dediğin gibi önemli ama kulüpte para yokki.Olan parayıda akıllıca kullanacak bir yönetim yok.Sezon başında Lucescu ile masaya oturuldu.Adam iyi bir transfer bütçesi istedi doğal olarak.Adam biliyordu halimizi.Kendisine göre iyi bir kadro oluşturcaktı ama onuda yönetim göze alamadı.

Yine söylüyorum.Başarı için istikrar şart.Ertuğrul Sağlam bu başarıyı getirebilecek bir isim.Dediğin gibi önemli bir sene ve bu önemli seneyi hoca değişikliğine giderek heba etmenin manası yok.