1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: TSL 8.Hafta Vestel Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by emrec15 View Post
    Holosko yu alsın fener bence kezman ve carewden 10 kat daha iyi
    lyon un geçen seneki real madrid maçını izlemeni tavsiye ederim..carew cannavaroyu darmadagın etmişti..tek maç olarak bakmıyorum ama carew geneldede çok kaliteli bir oyuncu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    4-3-1-2 sistenmi çok yanlış
    başka bi alternatif varmı?? sistemi sayısal verilerden ibaret düşünmek yanlış ama şöyle bir gerçek varki fb ilerde çoğalamadıkça işi zor..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    lyon un geçen seneki real madrid maçını izlemeni tavsiye ederim..carew cannavaroyu darmadagın etmişti..tek maç olarak bakmıyorum ama carew geneldede çok kaliteli bir oyuncu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

başka bi alternatif mi var??
    carewe lafım yok kötü demiyorum o maçıda çok iyi hatırlıyorum ama holoskoda ondan kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

carewe lafım yok kötü demiyorum o maçıda çok iyi hatırlıyorum ama holoskoda ondan kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.
    düşüncene saygılıyım ama holosko carew kıyaslamasında carewin çok daha iyi oldugunu düşünüyorum..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    düşüncene saygılıyım ama holosko carew kıyaslamasında carewin çok daha iyi oldugunu düşünüyorum..
    Bende senin düşüncene saygılıyım.holosko seneye inşallah Byük takımda oynarda Manisalı olarak övünürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende senin düşüncene saygılıyım.holosko seneye inşallah Byük takımda oynarda Manisalı olarak övünürüz.
    Bjk ve Gs nin listesinde oldugunu duydum...eger Gs ye gelirse bi Galatasaraylı olarak gurur duyarım..

Mesaj Yetkileri