1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Fm 2008 - 75 Ytl

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FM'nin orjinali eminim birçoğumuza cazip gelmiyordur. Mesela orjinalinde ekstradan Türkçe dil paketi olsa ve k*r*an cdlerde bu olamasa eminim orjinal cd satışları patlar. Kafayı biraz daha çalıştırmaları lazım. En azından PES gibi online oynanamamalı falan da filan.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    FM'nin orjinali eminim birçoğumuza cazip gelmiyordur. Mesela orjinalinde ekstradan Türkçe dil paketi olsa ve korsan cdlerde bu olamasa eminim orjinal cd satışları patlar. Kafayı biraz daha çalıştırmaları lazım. En azından PES gibi online oynanamamalı falan da filan.
    Birde şu açıdan düşünsek. Biz oyunu orjinal alsak, oyun yapımcıları bu ülke oyunu seviyor ve alıyor deyip oyuna Türkçe dilini eklerler.

PES bildiğiniz gibi oyun ülkemizde sattığı için Internet diline Türkçe'yi ekledi. Aynı bu yatırım olur.

Oyuna Microsoft gibi orjinal anahtar uygulaması getirilebilir. Böylece oyun Internet üstünden kontrol edildikten sonra yüklenir.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Birde şu açıdan düşünsek. Biz oyunu orjinal alsak, oyun yapımcıları bu ülke oyunu seviyor ve alıyor deyip oyuna Türkçe dilini eklerler.

PES bildiğiniz gibi oyun ülkemizde sattığı için Internet diline Türkçe'yi ekledi. Aynı bu yatırım olur.

Oyuna Microsoft gibi orjinal anahtar uygulaması getirilebilir. Böylece oyun Internet üstünden kontrol edildikten sonra yüklenir.
    saçmaladın bence interneti olmayıpta bu oyunu oynayansayıısı daha çok bu imkansız

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tenten1985 View Post
    saçmaladın bence interneti olmayıpta bu oyunu oynayansayıısı daha çok bu imkansız
    Şaçmaladın diyorsunda... Bunu nereden biliyorsun? Orjinal alan kişilere ben bakıyorum.Orjinal alan çoğu kişinin(&90) mutlaka interneti vardır.

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Ben siparişi vermiştim geçen hafta. Çıkar çıkmaz elime ulaşır. Fiyat normal gibi gözüküyor. Fakat Fifa ve PES'ten sonra bende birazcık daha ucuz bekliyordum.
    Nereden verdin? Banada söyleyebilir misin? Bu arada Fifa ve PES 50 YTL. Bana göre ucuz. Geçen yıl 70 YTLdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Şaçmaladın diyorsunda... Bunu nereden biliyorsun? Orjinal alan kişilere ben bakıyorum.Orjinal alan çoğu kişinin(&90) mutlaka interneti vardır.

Nereden verdin? Banada söyleyebilir misin? Bu arada Fifa ve PES 50 YTL. Bana göre ucuz. Geçen yıl 70 YTLdi.
    Bana mantıksız geliyo böyle bişey uygun olsa mutlaka akıl etmişlerdir ozman fifada aynı şeyi yaparlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

en guvenilir firma olan sendit den verebilirsin
    bu yaz kuzenime kapiya teslim 2 tane xbox 360 oyunu getirttik
    musteri hizmetleri cok genis
    teslimat 1 saat bile gecikse bilgi alabiliyorsun
    66 YtL me acimasam alirdim
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Mesaj Yetkileri