Liverpool Şampiyonlar Liginde!!!
Liverpool takımı Fenerbahçe'yi İstanbul'da 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Maçta öne çıkan isim Craig Bellamy idi. Bellamy attığı gol ve oynadığı oyunla göz ısırtırken, Kezman da Fenerbahçe adına iyi bir oyun ortaya koydu.
Ligde ilk maçında deplasmanda Porstmuth ile karşılaşan Liverpool üstün oyununa rağmen sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Bir sonraki maçta ise Wigan'ı 2-0 mağlup etti. Şu ana kadar 11 maç oynayan Liverpool, bunların sadece 3'ünde gol yedi. 8 maçı ise gol yemeden galip tamamladı. Bu maçlarda Steven Gerard henüz bir varlık gösteremezken Bellamy ve Mark Gonzalez'in güzel futbolları dikkat çekti.
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Liverpool; Bayern Münih, S. Bükreş ve Anderlet ile mücadele edecek. Gruptan çıkmasına kesin gözüyle bakılan Liverpool'un lider olup olamayacağı merak konusu..
Mafya kendi arasında konuşuyor :
- Marci gelsene bi!
-- Buyur patron.
- Koçum bu Liverpool işinde bir sorun çıktı. Emrah sözümüzü dinlemiyor. Türkiye'den birisine durumu anlatmış. Türkiye'den bir mafyayı üzerimize salacakmış. Çok dikkatli olun! Bir de araştırın bakalım kimin nesiymiş bu adamlar. Türkiye'de Patrikhane'deki dostlarımızdan yardım isteyin.
-- Tamam patron merak etme.
- Hıı bir de, şu Emrah'la konuşup şunları söyleyin.
Telefon görüşmeleri devam ediyor :
- Alou!
-- Diarra!
- Alouuu!
-- Diarraaa!
- Ne Diarra'sı? Kiminle görüşüyorum? Emrah'ı telefona çağırın.
-- Marcelo kalası ben Emrah'ım zaten, söyle!
- Bizim vaktimiz dar Emrah! Beni bu gereksiz sululuklarla oyalama. Kontörüm yok!
-- Konuş o zaman.
- Bip! bip! bip! (kontör bitti).
-- Alo! Aloo! Üff ya!
- Bas bas paraları Chelsea'ye, bi daha mı gelecez Cardiff'e! (Sir Gürbüz'ün telefonu çalıyor, Marci ödemeli arıyor)
-- Üff konuşsana ya!
- Bak Emrah Türkiye'de birilerine bizi methetmişsin. Kim bunlar? Sakın yanlış işler yapma, sonra senin ve sevgilin için iyi olmaz.
-- Siz beni tanımıyorsunuz. Ya sevgilimi bırakırsınız ya da olacaklara karışmam.
- Bizi tehdit mi ediyorsun? hah! hah! haaa!
-- Şimdilik hayır. Derhal sevgilimi bırakın yoksa...
- Yoksa ne hı?
-- Başınıza çorap örerim!
- Emrah bizi korkutuyorsun!
-- Görürsün sen korkuyu. Patronuna söyle söylediklerimi yapsın yoksa...
- Ne lan iki de bir yoksa diyip susuyorsun yoksa yapabileceğin birşey yok mu? Atıyor musun Emrah? Bize bu tafralar sökmez dostum.
-- Kapatıyorum. Yakında adamlarım gelince görürsün. Yerinde olsam Rusya'nın kutup noktasına diktiği bayrağın yanına kaçardım. Çünkü ancak oraya gelemeyiz.
- Biiiiiiiiip! (Emrah Gürbüz telefonu kapatır).
Marci olayı patronuna anlatır :
- Patron! Patron!
-- Dur oğlum nefes nefese kalmışsın. Ne oldu?
- Patron bu Emrah'ın güvendiği kişiler herhalde tehlikeli adamlar. Beni tehdit etti Emrah. Onunla konuşurken bozuntuya vermesem de ürktüm.
-- Puh senin kalıbına Marcelo! Biz kimiz ha? Bizde korkacak göz var mı ha var mı?
- Estağfurullah patron. Ama yine de dikkatli olalım. Adamlar yarın geliyormuş buraya, silahlı adamlar! Türkiye'den edindiğimiz bilgiye göre 3 kişilermiş! Bizimle konuşmaya geliyorlarmış.
-- Gelsinler bakalım.
Yarın gelecek adamlar kimler? Emrah'ı nerden tanıyorlar? Bu işten çıkarları ne? İtalyan mafyasıyla ne alıp veremedikeri var? Paletta ve çetesi ile ne konuşacaklar? Karşılaşmada silahlar konuşacak mı? Emrah Gürbüz sevgilisine kavuşabilecek mi? Bütün bu soruların cevaplarını yarın öğrenebileceksiniz.
Yarınki bölümün adı "Çeteler Savaşı"
YARINI BEKLEYİNİZ!