Quote Originally Posted by Vieri
valla kimse bize gelip niye çıkarmadınız halen lan gibi konuşma yapma hakkına sahip değil!. kimse burada babamın oğlu değil bizde kimsenin uşağı değiliz.. haliyle kendi özel hayatımızında olduğunu unutmayın. ben bu çalışma için uyumadım kendi paraladım sonuç? Elime ne geçti? emeğim çalındı, arkadamdan bir sürü küfür edildi. Biz bunun için mi yapıyoruz bu çalışmaların. elin adamı gelecek hazıra konacak. Birisi çıkacak benim elimde yama zaten var ne gerek var yapıyorsunuz diyecek!! daha elindeki yamanın ne olduğunu bilmeden konuşanlar... ya ne biçim ülkeyiz anlamıyorum. işte bu tavırları takınanların yanında iyi olanlar çok az bir kesim ve bunlarda arada kaynıyorlar... ne zaman düzelir derdim kendime.. biraz karşılaştırıyorumda yurt dışındayım şu insanlarla.. bence hiç bir zaman düzelmeyiz. Türkçe'de bu oyunda hiç bir zaman olmaz. İşte bizim gibi bu oyunu seven kişiler el atmadığı sürece.. Bugün oyuna türkçe eklensin orjinal oyun alın diyordum ama 75 YTL kimse bu oyuna Türkiye şartlarında veremez kardeşim. Evet Türkiye'de satış fiyatı ile bu oyunun karsız Türkiye'ye elime geçme fiyatı arasında dağlar kadar fark var.. vergiler şirketlerin karları alp başını götürüyor işte... ben ayda sunucumuz için 300 dolar para ödeyeceğim. arada sunucu kapandığı zaman adam gelecek bana küfür edecek.. sıktı bu işler inanın arkadaşlar.. ben artık bu çalışmadan sonra çekiliyorum bu FM çalışmalarından. ağzımın tadıyla FM mide oynarım çalışmamıda yaparım.
seni destekliyorum.senin yaşadığın bu iş bunalımını bende zaman zaman işim gereği yaşadım.tabi seninki daha zor çünkü hobi olarak yaptığın bir işte seni eleştiriyorlar.biz gene mecburuz bir yerde paramızı kazanıyoruz.ama seni bu şekilde zorlayıp eleştirenleri şiddetle kınıyorum.sana önerim biraz sakinleş rahatla ondan sonra siteyi ayıkla.iyi olduğuna inandıkların kalsın.bizde sana destek olalım,öz olalım az olalım zamanla herkes bizi görür anlar bize dönerler.emin ol.üzme canını.