ErtuğruL sağLam yine iddaa Lı konuşmuş.Zaten bizim hoca ne zaman iddaa Lı konuşsa yeniLiyoruz.![]()
ErtuğruL sağLam yine iddaa Lı konuşmuş.Zaten bizim hoca ne zaman iddaa Lı konuşsa yeniLiyoruz.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kazanıcaz. Tahminim 2-0 ya da 3-0
Trabzon macı zor beylerZıya Dogan her takıma yenıLse bıLe bjk Maclarını ne yapar eder aLır
keske 34 hafta bjk ıLe oynasak
![]()
atak yapamıyoruz degıL karsımızdakı takımlar besıktas degıl![]()
Böyle konuşmalara gerek yok.Maçtan sonra görüşürüz.
So what?
Saike
Beşiktaş tek farkla kaybeder..
yanLıs anLamayın ben baskaları gıbı tartısma cıksın dıye yorum yazmam fener harıc her takıma esıt yaklasırım tmm Zıya gorevde kalırsa gorusuruz![]()
Ya ne dıyosun kımseyı tahrık etmeye caLısmıyorum etsem edılcek o kadar sey varkı .. ve ben ıLk kez baska takımların sayfasında yorum yazdım aLa ala oLaylara ne kadar cıddı yakLasıyorsunuz ben onla sakaLastım ne var bunu anLayamıyacak
Kazanmak zorundayız.
Beşiktaş kazanacaktır bu maçı...
Beşiktaş yenecektir ama beraberlikte olabilir
Anaa maç 4'teydi birazdan çıkmam lazım![]()
Zor maç.Her türlü sonuç olabilir bu maçta.
G.Birligi alacak... 2 farkla...
kazanmaliyiz bu maci.
İsteğimde, düşüncemde ortadadır ; Gençlerbirliği !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İnönü'ye gitme zamanı geldi.İnşAllah G.Birliği'ni de şanssızlığımızı da hakemleri de federasyonu da yenicez!
Kartal moral arıyor! İşte 11'ler
(CANLI) Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Porto takımına son dakika golüyle 1-0 yenilerek gruptan çıkma şansını azaltan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile bugün oynayacağı Turkcell Süper Lig maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu...
BEŞİKTAŞ
Hakan Arıkan
Ali Tandoğan
İ.Toraman
Gökhan Zan
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Burak
Nobre
GENÇLERBİRLİĞİ
Gökhan
Erkan
Tolga
Traore
Petkoviç
Sedat
Mehmet Nas
Isaac
Carle
Mehmet Çakır
Okan
So what?
Saike
Oyna artık Rüştü![]()
FM Gazetesi
Rüştü tam hazır değilmiş.Forvette Higuain'de başlayabilirdi.Neyse inşallah bugün Burak kötü oynamaz.İnşallah kazanırız.
So what?
Saike
Hazır olsa da ben Ertuğrul Hoca'nın Rüştü'yü oynatacağını sanmıyorum anca kaleci antrenörlüğü yapar orada. Gitti ve sadece kendine yazık etti. Milli takıma girmek için gittiğini hepimiz biliyoruz.3. kaleci olmak istemediğini de biliyoruz ama Rüştü'nün Beşiktaş'ta hazır olduğunu da gördük ve yine yedekti.
(/s)
Ama o zamanda Hakan çok formdaydı.Şu aralar performansında düşüş var.Bunun nedeni tecrübesizliği.Rüştü'de yetenek+tecrübe mevcut.Bir sonraki Trabzon maçında Rüştü'yü ilk 11 de görebiliriz.
So what?
Saike
Ama çok maç eksiği var Şemsi.
(/s)