Galata yenecek gene
Galata yenecek gene
Orta sahadan geçit vermeyiz yine...
Çok rahat olmasa da Gs'nin maçı alacağını düşünüyorum...
Gökhan Ünal zaten cezalı. Alırız.
Bu maci zorlada olsa alacak cimbom.Ama Servetin dikkatli olmasi lazim hatta tum savunmamizin dikkatli olmasi lazim.
Feldkamp işi ilk 20 dk de bitirmek istiyormuş ilk 20 dk de baskı kurup ilk yarıyı 2 farklı üstünlükle tamamlayıp 2.yarıda da orta sahayı kalabalık tutmayı amaçlıyormusş.
KAYNAK:FANATİK
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
FB, bence gelecek haftalarda toparlanıp bize rakip olacak. Bu yüzden onların kaybettiği haftaları çok iyi değerlendirip, işi bitirmeliyiz.Bugün Kayseri'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Umarım Sion rehaveti devam etmez, yoksa gereksiz bir puan kaybı yaparız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Galatasaray kaybetmez...
Galatasaray rahat alacaktir
Kayseri Rahat alır.
Kayseri alır...
Gökhan bu hafta oynuyor, ayrıca saidou ve cangelenin saktlıklarıda geçti defansta biraz sıkıntı var ama hucum iyi kayserinin forvette gökhan cangele oynarsa maçı alırız song gökhanı tutatrken cangele hızlı ve kıvrak olduğu için ağır serveti geçer rahat gol buluruz
her hafta GS ile oynayan takımlar nedense maçı alıyor...
kayseri alır![]()
Öyle konuşuyorsunuz ki rakip takım taraftarları, sanki bugün denk güçte iki takımın karşılaşması varmış gibi. Galatasaray iyi futbol oynamıyor olsa söyledikleriniz katılacağım, Kayserispor iyi futbol oynuyor olsa yine sesimi çıkarmayacağım.
Herşey ortada diyorum ben, Cimboma'a başarılar ..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bana göre denk takımlar. Kayseri evinde RAHAT kaybetmez. Hatta kaybet sadece rahat diyorsunuz çözemedim.![]()
Kayseri'nin yenmesini istiyorum ama bu maç berabere bitecek gibi.
(/s)
Mac sonunda nasil olsa yüzlesecegiz.Simdiden tartismanin manasi yok.
Galatasaray bu maci hafife almazsa,Sion rehavetine kapilmazsa rahat aliriz.
Bu maç dünkü Manisa maçı gibi olur büyük ihtimal.
%49 --> Gs
%51 --> Kayseri
Kayseri deplasmanıda güle oynaya,rahat kazanılacak bir maç değil ona bakarsanız.
So what?
Saike
Galatyasaray tek şutla 1 puanı aldı ... Kalli Nondayı neden oynatmaz anlamış değilim
ligin en zor deplasmanlarından bence 1puan kötü değil
İlk golde Lincoln'e faul yapıldı hakem devam ettirdi. Oklar Beşiktaş'tan bize mi dönüyor???