Bu maçı kazanarak hem rakiplerimizle puan farkı açtık/kapadık hemde onca yaşanana rağmen ayakta olduğumuzu gösterdik.Tüm bunları yaparken güzel oynamamızda cabası.Tebrikler Beşiktaş'ım.
Bu arada maçın özetini seyredemedim çok sinirlendim.Bu medya resmen adam kayırıyor.Zaten özetleri gösteren kanal sayısı az.Bide onlar ayrımcılık yapınca insanın morali bozuluyor.Stadyum'da seyredemedim özeti.Ondan önce CNN akşam spor haberlerinde bekledim ama Fenerbahçe'nin maçını gösterdiler bizim maçı göstermediler.Sonra Stadyumu kaçırdım misafirliğe gittiğimden dolayı.Akşam %100 Futbolu açtım.Orada hiç özet göstermediler.Bari Telelig'i bekliyeyim dedim ama oradada en son büyüklerin maçını gösteriyor.Sabahta okul var.Neyse yarın sabah seyrederim dedim.Açtım CNN spor haberlerini.Galatasaray'ın özetini gösterdiler.Bizimkini göstermediler.
Çok sinir oldum.Bjk tv kendi maçlarımızın özetini göstersede kurtulsak şu kanal kanal özet arama probleminden.

Zaten özetleri gösteren kanal sayısı az.Bide onlar ayrımcılık yapınca insanın morali bozuluyor.Stadyum'da seyredemedim özeti.Ondan önce CNN akşam spor haberlerinde bekledim ama Fenerbahçe'nin maçını gösterdiler bizim maçı göstermediler.Sonra Stadyumu kaçırdım misafirliğe gittiğimden dolayı.Akşam %100 Futbolu açtım.Orada hiç özet göstermediler.Bari Telelig'i bekliyeyim dedim ama oradada en son büyüklerin maçını gösteriyor.Sabahta okul var.Neyse yarın sabah seyrederim dedim.Açtım CNN spor haberlerini.Galatasaray'ın özetini gösterdiler.Bizimkini göstermediler.
Alıntılı Yanıtla