1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: De Nigris Su Kaynattı!...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Default De Nigris Su Kaynattı!...

GAZİANTEPSPOR'DA DE NİGRİS ŞOKU...

Gaziantepspor Rize deplasmanına gol silahı Nigris siz gitmek zorunda kaldı. Bu futbolcunun teknik adamlarla Rize deplasmanı öncesi prim yüzünden tartışması sonucu kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Meksikalı Nigris'"in cezalı olması nedeniyle oynamadığı Ankaraspor maçında kendisine galibiyet primi istemesi ile birlikte başlayan tartışmalar kadroya alınmaması ile sonuç landı.

*OLAY NASIL GELİŞTİ...
    Gaziantepspor Rize deplasmanı öncesi Başkan İbrahim Kızıl'ın jestiyle futbolculara Ankaraspor galibiyetinin primlerini dağıttı. Bu maçta cezalı olduğu için oynamayan Nigris galibiyet priminin kendisine de verilmesini istedi. Cezalı olan bir futbolcunun hiçbir kulüpte prim almayacağını bilmesine rağmen Nigris'in böyle bir talebi hem takım arkadaşları,hem de teknik direktörü tarafından tepkiyle karşılandı. Mesut Bakkal'ın futbolcusuna "yaptığın şey yanlış. Cezalı olduğun için oynamadığın bir maçın primini sana verirsek diğer arkadaşlarına da haksızlık yapmış oluruz. O zaman oynamayan ve kadroya giremeyen diğer futbolcularada para verirsek kulübün düzeni bozulur. Böyle şey olmaz" dedi. Nigris ise "hayır ben oynasamda oynamasam da prim vereceksiniz. Yoksa Rize'ye gitmem" dediği öğrenildi.

*OTOBÜSTEN İNDİRİLİYOR
    Rize maçı için dün saat 11.45'te Celal Doğan tesislerinden hareket etmek üzereyken kafile otobüsünün önüne kadar devam eden bu tartışmada Nigris'in davranışları takım arkadaşları tarafından da huzursuzluk yarattı. Mesut Bakkal ve Hasan Çetinkaya'nın Nigris'e dönerek, "yaptığın yanlış. Bu konuda eğer özel bir isteğin varsa bunu Rize dönüşü konuşalım. Şimdi çok önemli bir maça gidiyoruz" demesine karşın bu futbolcunun, "hayır banada prim vereceksiniz. Parayı istiyorum. Yoksa gitmem" demesi üzerine Mesut Bakkal bu futbolcuyu tesislerde bıraktı ve kafile Nigris'siz Rize deplasmanına gitti.

*ŞİMDİ NE OLACAK? Nigris'in bu davranışı Gaziantepspor'da çok önemli Rize maçı öncçesi herkesin canını sıktı. Rize kafilesinde yer almayan bu futbolcunun şehrimizde kaldığı ve bugün büyük ihtimalle Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Nigris'e bu davranışı yüzünden ceza verileceği ifade edildi.

BAŞKAN OLAYA EL KOYUYOR...

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Nigris olayına el koydu ve bu futbolcu ile görüşerek, yanlış anlaşılmalara yol açan konular hakkında bilgi aldı. Rize deplasmanı öncesi yaşanan talihsiz gelişmenin takıma zarar vereceğini düşünen Başkan Kızıl'ın, Meksikalı oyuncuya nasihatta bulunduğu ve Nigris'in de "karşılıklı olarak yanlış anlaşılmalar olduğunu bende biliyorum. Ama benim itirazım para isteme konusunda değil, bazı yanlışlar üzerine oldu, ama yine de bunları yapmamalıydım" dediği öğrenildi.

ANTRENMAN YAPTI Alınan bilgiye göre Rize'ye gidemeyen Nigris'in canının çok sıkkın olduğu ve "ben bu maçı çok istiyordum" dediği öğrenildi. Bugün akşam saatlerinde tesislere giden bu futbolcunun tek başına antrenman yaptığ ıbildirildi.

(Gaziantep27 gazetesinden alıntı)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Meksika milli takımında oynamış böyle bir adamın kadro dışı kalmaması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

De Nigris'in yaptığı yalnış her ne olursa olsun takımını bu kadar zor durumda bırakmak hiç bir oyuncuya yakışmaz eğer bir şey konuşulması gerekiyorsa kimseye duyurmadan konuşulmalıydı takımı etkileyecek bir olay olmuş De Nigris kaliteli oyuncu bir an önce De Nigris sorunu çözülmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bak bu cok kötu olmus... cok üzüldüm...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Boyle yapmanın ne anlamı varki sen maaşını düzgün olarak alıyosun bunu nie yaptın.

para yüzünden futboldan uzak kalıyor hem G.Antepsor hem Nigris için iyi bir şey değil tabiki yapmaması lazımdı bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Halledilir.Ama buralara kadar getirmek çok yanlış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Boş yere ortalığı ayağa kaldırmış, bunun üzerine bugün Gaziantep yenilirse sorumlusu bir nevi Nigris'tir...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Giderse büyük kayıp.Bence yararlı bir oyuncu.Şu anda da gol kralı zaten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İyi oyuncu fakat gidecek diye birşey yok şuan
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kazandıkları maçta oynamadığı halde galibiyet primi istemesi saçma olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

ben günümüz futbolunda bu tür cezaların artık uygulanmaması gerektiğini düşünüyorum... Bakkal hoca galiba Feldkamp olayından etkilenmiş...

takımda disiplin ne kadar önemliyse, eldeki futbolcudan azami faydayı alabilmek te o kadar önemli olmalı... illaki vereceksen bir ceza, para cezası ver... niye futbolcunun cezasını tüm takıma ve taraftara kesiyorsun?... bu anlayış sakat, değişmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

dünkü macta Antep sanki De Nigris ariyormus gibiybi.

Mesaj Yetkileri