Puan kaybedilmesi muhtemel bir deplasmandı ve 2 puan kaybetti Galatasaray fakat buna ragmen ligi rahat kazanırlar diyorum..
Puan kaybedilmesi muhtemel bir deplasmandı ve 2 puan kaybetti Galatasaray fakat buna ragmen ligi rahat kazanırlar diyorum..
Beraberliğe çok üzülmedim Galatasaray'ımız bugün çok yorgundu neredeyse yürüye yürüye top oynadık 2. yarı, rakipler bence hiç heves etmesin bu beraberlikle çünkü rezalet futbol oynuyorlar...
Bu tarz mesajlar Futbol Bölümünde istemiyorum.
Ulusoy arkanızda, hakem X takımını tuttu, Y futbolcusu şikeli oynadı vs. vs. Belgelerle kanıtlayamadığınız hiçbir şeyi mesajınızda yazmayınız lütfen. He yazarsanız ceza puanı alırsınız. Burada kıraathane ağzı ile konuşmayınız arkadaşlar. Burası resmi bir forum.
Beklentim yerine gelldi.Teşekkürler Kayseri.Biraz daha şans olsa kazanacaktınız ama olmadı.Sağlık olsun.
Demekki bildikleri bir şey yokmuş.Her maçtan önceki tavırları bu zaten.Manisa bizi durduracak takım değil..,Kayseri bize denk bir takım değil..
Beyler çok havaya girdiniz.Anadolu takımlarını çok küçümsüyorsunuz.Dikkat.34 maçtada iyi oynayıp kazanmak mümkün değil.
Hadi maç sonu görüşmemizi yapalım.
So what?
Saike
Kayserisporu bu kadar iyi beklemiyordum.. Galatasaray yorgundu, ama yinede Kazanila bilirdi.
Kayseri çok üstündü.AsLında 3 puanı da hakettiLer ama işte oLmadı.Gs zor bir depLasmandan 1 puan aLdığı için avantajLıdır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kayseri nasil COK ustundu anlamadim ... Nasil mac izliyorsnuz ... Ya da maci izliyor musunuz .....Galatasaraya oyuna genelde hakimdi lincoln a yapilan faullerden dolayi lincoln pek etkili olamadi ve arda da show a yonelik hareketlerinden dolayi cogu atagi ezdi ... Bu yuzden pozisyon bulmakda zorlandik sadece ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet galatasaray taraftari takimina guveniyor manisa ve kayseri bize denk bir takim degil galatasaray bu iki takimdan da cok ustun istersen tartisiriz bu konuyu da ... Bu takimlarla berabere kalmak bu sonucu degistirmez ... Ligde puan durumuna bakmak ve istatisliklere bakmak yeterli olur ...
Kalli kazanan takımı bozmama adına aynı kadroyu sahaya sürdü belki ama 3 günde 1 maç yaparken takımımız , bazı oyuncuları dinlendirmek doğru olurdu diye düşünüyorum...Üstelik Lincoln sakat sakat sahada olacağı için yüksek performans gösteremeyeceği ve sert savunulacağıda ortadayken özellikle maça Hasan Şaş ile başlanması gerektiğini düşünüyorum...Kesinlikle son 2 maçtır sahada yürüyen ,morali bozuk Hakan Şükür’ün kenar da oturması gerekiyordu...
Ha sonuç ne olurdu belki gene berabere kalırdık ama olsun doğrusu neyse o yapılsında gene puan kaybı olsun mesele değil..
Kalli maça Barış Özbek’i sol açıkta , Arda’yı sağ açıkta oynatarak başladı..Barış için yeni bir mevkiydi sol açık...Kalli’nin burada düşündüğü M.Topuz’un sağ açık oynayacağı ve onun önüne Barış ’ı koyup M.Topuz’un etkinliğini hafifletmekti...Fakat Topuz oyuna daha çok sola yakın bir orta saha oyuncusu tarzında başladı..Zaten 15 dk. sonra hemen Arda ve Barış’ın yerleri değişti...
Kayseri’nin normalde gol atması aslında öyle kolayda değildi oynadığı futbol itibariyle.....Ama Lincoln yediğimiz gole kadar inanılmaz top kaybıyla oynadı...Orta sahada çok top kaybettiği içinde çok kontra yedik defansoın bir anlamda dengesi bozuldu...Gene bu tür bir posizyonda faulde kokan bir posizyon olsa da kaptırdığı top gitti tek pasta ağlarımızla buluştu...
Maçın 2.yarısı aynı kadro sahadaydı ve gerçekten çokta arzulu bir kadro sahada idi...Sahada ki arzu noksanlığının olduğu tek oyuncu Hakan Şükür’dü 2.yarı malesef..Morali bozuk olduğu besbelli , küskün bir halde idi 2.yarıdada...
Kalli oyuncu değişikliğini öyle çok kolay yapan bir hoca değil...Bütün hafta bir maça 11 kişiyi hazırladıktan sonra onlardan daha uzun süre yararlanmayı amaçlıyor ve sabredebiliyor ...
Özellikle Hakan Balta değişikliği 68.dk. civarında oldu sanırım ve çok yerli yerinde bir değişiklikti..Hafta içi maç yapan takımımızın gerçektende fizik kondüsyonu düşmeye başlamıştı..Arda 2-3 maçlık yüksek kondüsyonlu maçlarından sonra dün akaşm 60.dk da sahadan yok olmuştu zaten..Hakan Balta orta sahaya ilaç gibi geldi...Hemen ardından Nonda’yı aldı oyuna Kalli ve biranda 9 kişi oynayan kadromuz tekrar 11 kişiye çıkıverdi..Bence çok doğru 2 değişiklik yapıp takımının direncini biranda arttırdı..Ama emniyetide elden bırakmayı hiç düşünmedi son dakikalarda..
Yanlış olan değişiklik Hasan Şaş’ın girip Ümit Karan’nın çıkartılmasıydı..Halbuki son koşmayan adamı yani Lincoln’ü çıkarmalıydı bence oyundan...Gene son dakika emniyetini düşündüğünden forvet çıkartıp orta sahayı doldurdu sanırım..
Çünkü Kalli maceraperest değil..Kayseri deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu ve 1 puanında bu şartlar dahilinde iyi olduğunu düşündüğü içn emniyeti hiç bırakmadı...Bugün Kayseriye gidipte kaç takım 1 puan alabilecek lig sonunda görecez...Dolayısyla bu puan kaybı çok önemli bişr kayıp değil...Hatta önemli bir puan kazandık bence...
Maçın yıldızı kimdi diye sorarsanız hiç düşünmeden SERVET derim..çOK İYİ OYNADI..Helal olsun...
Manisa-Sion ve Kayseri maçlarında geriye düştük...Ve bu maçları çeviremedik...Geriye düştüğümüz maçlarda oyunu lehimize çevirememe gibi bir durum ile karşı karşıyamıyız tam emin değilim ama şuanda o tür bir görüntü söz konusu...Neden tam emin değilim çünkü oynadığımız 3 ekipte boş ekip değildi o yüzden emin olamıyorum...Bunu ,ilerleyen haftalar gösterir...Umarım bu tür bir problem çıkmaz ileride önümüze...
GS li arkadaşlar küçümsedi Kayseri'yi ama Kayseri ne olduğunu gösterdi.![]()
yaw anlamıyorum kayserispor'u neden bu kadar büyütürüyorsunuz. Gökhan ve mehmet hariç takımda oyuncu tanımıyorum.Zaten onların da ayrılık vakti yakın...
maç hakkında ise kötü oynadık puan kaybettik,normaldir.Lig sonuna kadar böyle kayıplar olur.
1 puana sevindim ben açıkcası.Çok tempolu bir UEFA maçından sonra bence çok iyi bir skor aldık.Türkiye liglerinin en zor 3|Bursa.Manisa.Kayseri| deplasmanlarını atlattık artık daha rahat oluruz diye düşünüyorum.
Maçı doğru dürüst izleyen biri varsa galibiyeti kayserinin kaybettiğini açık bir şekilde görmüştür gsnin attığı gol ise resmen kayserini defansının ümit karana hediyesidir.Kayserisporu çok küçümsüyorsunuz beyler GS iyi kadro kurdu tmm kadrosu tabiki dahada iyi ama Kayseri de öyle herkese kolay lokma olacak takım değil
1. kayserinin çok iyi oynadığına katılmıyorum. denk bir maçtı. kayseri genelde kontra geldiğinden iyi oynadı gibi gözüktü.
2. lincoln çok kötüydü, sürekli top kaybetti, 10 dk oynasa yeterdi ama onu bile yapamadı, bir orta kesti o da gol oldu zaten.
3. arda lincolnun olmadığı bir maçta öne çıkmalıydı ama yapamadı, ardayı çıkarmak için çok bile bekledi.
4. nonda girdi ama orta sahada top alıp top verdi, onun yaptığı işi hasanın yapması lazımdı ama hasan toptan kaçar gibi oynadı nedense girdikten sonra anlamadım bunu.
5. lincolnu niye çıkarmadı anlamadım. kalli değil başkası olsa anlardım ama.
6. orkun bir iki top çıkardı ama hala korkutuyor beni.
7. bence de maçın en iyisi barıştı bizim adımıza. gerçekten iyi işler yaptı.
Gs iyi bir takım olabilir ama 34 maçıda kazanacak kadar değil.Her maçtan önce dağıtırız,rakibimiz olamazlar demek abes kaçıyor.Bunu belirtmek istemiştim.
So what?
Saike
Tebrikler Kayserispor.İyi oynadılar.Maç onların hakkıydı.Galatasaray'ın tek net pozisyonu gol oldu.Bu arada yerlere göklere çıkardığınız,şimdiden Uefa'da ve Ligde şampiyon ilan ettiğiniz Galatasaray 4. ciddi deplasmanında da döküldü.(Bursa,Sion,Manisa,Kayseri).
Galatasarayı her hafta göklere çıkaran ve maç sonu yüzleşeriz diyen gs taraftarını buralarda görmek isteriz(örn. Emperor)
Ayrıca golden önce Lincoln'e faul yapıldı diyenlere sadece gülüyorum.Tarafsız bakın lütfen!!!.
Ben halen takimimi ligin en iyisi olarak görüyorum,bunu senle saatlerce,günlerce,haftalarca,aylarca tartisirim.Bunu sende anlayacaksin elinde sonunda,biraz gec olacak ama anlayacaksin.Oynadigimiz futbol ortada lig basindan beri,aldigimiz puanlar ortada !
Bu macta biz döküldük haklisin,kötü oynadik ama Kayserisporlu futbolcularin ve özellikle Ragip`in Lincoln`e cekip vurmadigi kalmisti macta,10 numaramiz etkisiz kaldi.Hakem kararlarini hep Kayseriden yana kullandi.Ben hakemi elestirmeyi sevmem,daha dogrusu puan kaybini hakeme baglayan birisi degilimdir.Ama Lincoln`e o faulü vermemek icin fanatik olmak lazim,yani dönen top gol oldu.Bu kadar olur ancak !
Mac icinde Kallinin hatalari oldu.Artik Kallinin su Hakan Sükür takintisini birakmasi gerekiyor.Ayrica Hakan Balta neden yedekti anlamak mümkün degil !Oynadigi son macta Besiktas macinda yildizlasmis,müthis oynamis ama öbür macta yedek ! Var mi böyle zihniyet ? Ya Nonda ? Bu adamin nesini begenmiyor Kalli ? Ya da Hakan Sükürün ne üstünlügü var bundan ? Bu macin ardindan okadar cok soru isareti kaldi ki Kalli icinde bogulur bu soru isaretlerinin.Kendisine ceki düzen vermesi gerekiyor,o egosunu tatmin etmek icin futbolcu harcatmayiz biz ! Kalli cok abartiya kaciyor.Disiplin dedi güzel dedik,takim adam olacak dedik.Ama böyle sacma nedenlerden dolayi oyunculari göndermek,kadro disi birakmak oldugunu düsünmemistik.Kalli cok hatalar yapiyor.Oynattigi futbola lafim yok ama cok hatalar yapiyor,gerek oyuncu secimlerinde gerekse oyunculara olan tavirlarinda.Kendisine ceki düzen vermeli !
Kayseri deplasmanindan 3 puanla dönüp büyük avantaj saglamak iyi olurdu,ama 1 puan da iyidir diyelim.Benim inancim tam.Galatasaray simdi oldugu gibi lig sonundada puan tablosunun en basinda olacaktir!
Yediğiniz golde Lincoln'e faul yapıldığını yazacağınıza(ki tartışılır) Song'un o pozisyonda hücumda ne aradığını sorgulamak daha iyi olur bence.Galatasaray defansının kilit ismi savunmada olmayınca Gökhan araya çok rahat kaçtı ve golünü attı.
So what?
Saike
Gökhan Ünal cezalıydı, oynamayacaktı çıkıp golünü attı.Kayserispor Galatasaray ile denk bir takım olamaz elbet ama artık her takım diğer takımdan puan alabiliyor. herşey ortada tahmin ettiğim gibi maç berabere bitti. Kayserispor biraz daha toplarsa kendini üst sıralara rahatlıkla oynayabilir.
Kayserispor maça neyi düsünerek cıktı bunu klonusan yok..Yada hiç program izlemediniz..Adamlar golü düsünmediler tek forvet cıktılar ortasaha kalabalık lincolnün basında iki oyuncu birisi ragıp falan filan...Mesela Galatasaray atak yaparken iyi bakın..herkez savunmada buna ragmen iyi pozisdyonlar bulduk..Kayaeri galibiyeti düsünmemiş..Cangele gibi adamı oynatmıyor..Cangele gökhan ünal ikilisi türkiyede her defansı geçer...Maçın analizlerini izlemedikleriniz belli oluyor..
Kayserinin buldugu cogu pozsiyon sansa Mehmet eren posziyonu gördük..İlk golde bizim hatamız var ama güzel gol pası verdi mehmet..
Saydıgınız deplasmanlarda (bursa,manisa,kayseri)cıkında siz kazanın bakim..Görecez cogu takımlar burda puan kaybedecek kazanırsa bala kazanır..sansa falan...O yüzden Galatasaray zorlu deplasmanları az puan kaybı ile atlattı bunlarıda göz ardı etmeyin..Ligin en iyi oynayan takımını herkez söylüyor..siz hala ne diyorsunuz..Sabahlara kadar program izliyorum![]()
En iyi futbolu biz oynuyoruz, en iyi şeyleride doğal olarak biz hakediyoruz..
Sene sonunda tablo değişmeyecek, ŞAMPİYONUZ !
Ayrıca deplasmanlarda döküldüğümüzü söyleyen arkadaşları kaale bile almıyorum, kendi destekledikleri takımların oynadığı rezil futbol ortada, şansa-bala puan kazandıklarını herkes biliyor değil mi?
Kıskananlar Çatlasın !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kendi takımızı destekLerken kuLLandığınız usLuba dikkat etmenizi rica ediyorum.Herkesin takımı kendisinedir.Ama bu yorumLarı yaparken karşı takım taraftarLarına da atıfLarda buLunmazsak tartışmaLar daha da azaLıcaktır.İnş bu iyi niyet sözLerimi kaaLe aLırsınız.
Sert çıktığım için kusura bakma Ersincim, ama yazdığın cümleden ben başka anlamlar çıkarırım ki bu çok doğaldır. Keşke anlatmak istediğin şeyi açıkça yazsaydın..
Özür dilerim..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ne güzeL.Küçük büyüğüne,büyük küçüğüne saygı sevgide kusur etmezse ne çokta iyi anLaşırız.Bravo..
Şimdi konudan devam edeLim![]()
Bence Kayseri Sağlam la birlikte birçok şeyi kaybetmiş maç 1-1 top ceiriyoruz basan bile yok yaklasık 2dk top cevirdik kimse basmıyor saldıran kayserinin yerine sıradan,buyuk takımlara karsı 11 defans yapıp kontralarla gol bulmaya calısan kucuk bir takıma donusmus.galatasaray iyi oynamadı ama nondanın neden yedek olduguna akıl sır erdiremedim hakan degil 2 mac 1 mac bile cıkaramıyorken bu ısrar niye