İlk 15-20 dakika çok muhteşem oynadı futbolcular,ilk yarı sonuna kadarda da zaman zaman tempoyu arttırdık ama daha çok ilk 20 dakika içerisinde iyi oynadık daha sonra birazz durulduk.İkinci yarının başlamasıyla yine aynı kötü futbol vardı sahada bence..Şu Koray'ın oyuna girip Delgado'nun çıkması anlamsızdı bence..Burak Yılmaz'ın maç eksiği var ama hep dediğim gibi yetenekli bir çocuk daha iyi olacak inşallah şans bulursa,biraz moral bulması açısından maçta gol atmasını çok istedim ama son vuruşlarda etkili olamadı,Hakan Arıkan bir tane çok acemice bir hata yaptı ama çok kötüydü diyemem ama hala acemi..Yalnız Nobre zor pozisyonda golü attı ama Burak'la birlikte bir çok pozisyondan da faydalanamadılar..Serdar Özkan yine yerden kalkamadı maalesef..Bizim golümüzde Ali Tandoğan bayağı çizgiye basıyor,gerçi ilk anda fark edemedim ama bariz yani!Hakem göremese bile yardımcı hakemin görmesi lazımdı..Ayrıca rakipler çok sert oynuyor,burda iki hatavar.Birincisi hakem Gençlerbirliğinden Sedat'ı 3-4 kez uyardı ve Sedat maçı kartsız tamamladı,uyardığı pozisyonlardan en az ikisinde sarı kart görebilirdi ama Galatasaray maçında inandığım gibi bu maçta da hakemin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum.Burda asıl hata ise bizim futbolcularımızın,kız gibi oynuyorlar lafımı tekrarlıyorum..Onlar yapıyor baktınız sizde sert fauller yapın yada onlar faul yaptığında adamlara tepki gösterin.İlhan,Sergen,Nouma,Zago bu tip adamlar direk rakibin üzerine yürürlerdi çok sert faullerde,gerçekten Gençlerbirliği maçta sertliği abarttı biraz ve artık canımı sıkmaya başladı futbolcularımızın resmen sahada dayak yemesi,en azından biraz karşılık verirlerse belki yapmaktan cayarlar..
Gençlerbirliği yerine biraz formda olan bir takımla karşılaşssak yenilirdik,onuda söyleyeyim.Hala iyi oynamıyoruz,o ilk 20 dakika da ki oyunu periyodlara bölüp bir şekilde sahaya yansıtmak lazım 90 dakika yoksa bugün kazandık yarın kazanamayabiliriz..
Mehmet Çakır iyiydi Gençlerbirliğinden,birde Nick Carle fena değil,ben beğendim bilmiyorum..Bu arada yine Higuain 70 küsurda,Diatta ise mecburiyetten 80'de girdi,bu da bir dipnot olsun..