Quote Originally Posted by FeYYaz1989
Şimdi haliyle adam orda 2 ytl ye oyunu satarken 75 ytl ye oyunu almak istesemde alamıyorum.Sonuçta benim aynı sınıftan arkadaşımda bu oyunu oynuyor deli gibi.O 2-3 ytl ye oyunu alırken ben 75 ytl veremiyorum açıkçası.Ve oyunlar arasında hiçbir fark yok!Ayrıca 75 ytl ülkemizde gerçekten önemli bir para(özellikle bir geliri olmayan öğrenciler için)şimdi annemden 75 ytl istesem oyun alıcam diye bana derki git oyun 3 ytl.Durumu anlatasam ben o kadar zengin değilim diyecek.Benim zaten doğru düzgün bir gelirim yok ben nerden bulacağım ki 75 ytl.Ancak iddaa falan tutarsa o da tutmuyor zaten.Ancak bunu aşmanın tek yolu var.Korsan oyunlar tamamen kalkacak kimse korsan oyun bulamayacak.Belediyeler,zabıtalar göz açtıramaycak kimseye.Ama ben Çanakkale'de belediye iş hanı var.Herkesin gözü önünde bir sürü dükkan kimsenin umrunda değil.Ne zaman bu sistem kalkar o zaman mecburen insanlar orjinale oyuna yönelecektir.Oyuna 2-3 milyon vermeyen insanlar var,internetten indirmeye çalışıyorlar.Bu adam 70-75 ytl verip orjinal oyun alırmı?
Kimse korsanı koruduğumu falan zannetmesin ama dediğim gibi herkes 3 ytl lik oyunu oynarken ben 75 ytl lik oyunu oynayamam.Benim şu anda orjinal oyuna verebileceğim para 20-25 ytl.Fazlasını istesemde veremem.Çünkü param yok.

Şimdi Mustafa Abi'de haklı.Uzun zaman geceli gündüzlü çalışıp yama çıkartacaksın.Adam gelecek geç kaldınız,nerde kaldı,sizde bir şey yapamadınız vs. diyecek.Halbuki kendisi bedavaya konmaktan başka birşey yapmıyor ama Türkiye öyle bir hale geldiki çok üzülüyorum harbiden.Sonuçta Mustafa abinin bu işten hiç bir karı olmayacak.Onane biz Türkçemi oynamışız,farsçamı oynamışız,ingilizce mi oynamışız.Yinede herşeye rağmen uğraşıp yama çıkartıyorlar,herif gelip çalıyor benim diyip yayınlıyor.Geçen sene Volkan abiye yapılanlarda ortada yani.Ama dediğim gibi malesef ülkemiz çok kötü bir hal aldı.Allah sonumuzu hayır etsin.Zaten kimse bize Türkçe falan çıkartmak zorunda değil.Lütfen emeğe birazcık saygı gösterelim.
arkadaşın dediği çok doğru.. tamamen korsanı kaldırırsın.. orjinal oyun fiyatını 20ytl fln çekersin gene alınabilir oyun.. ama 75ytl çok fazla.. korsan desteklenmemeli ama böyle fiyatlar olursa korsan ister istemez desteklenmiş oluyo..