Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Tebrikler Kayserispor.İyi oynadılar.Maç onların hakkıydı.Galatasaray'ın tek net pozisyonu gol oldu.Bu arada yerlere göklere çıkardığınız,şimdiden Uefa'da ve Ligde şampiyon ilan ettiğiniz Galatasaray 4. ciddi deplasmanında da döküldü.(Bursa,Sion,Manisa,Kayseri).
Galatasarayı her hafta göklere çıkaran ve maç sonu yüzleşeriz diyen gs taraftarını buralarda görmek isteriz(örn. Emperor)
Ayrıca golden önce Lincoln'e faul yapıldı diyenlere sadece gülüyorum.Tarafsız bakın lütfen!!!.
Ben halen takimimi ligin en iyisi olarak görüyorum,bunu senle saatlerce,günlerce,haftalarca,aylarca tartisirim.Bunu sende anlayacaksin elinde sonunda,biraz gec olacak ama anlayacaksin.Oynadigimiz futbol ortada lig basindan beri,aldigimiz puanlar ortada !
Bu macta biz döküldük haklisin,kötü oynadik ama Kayserisporlu futbolcularin ve özellikle Ragip`in Lincoln`e cekip vurmadigi kalmisti macta,10 numaramiz etkisiz kaldi.Hakem kararlarini hep Kayseriden yana kullandi.Ben hakemi elestirmeyi sevmem,daha dogrusu puan kaybini hakeme baglayan birisi degilimdir.Ama Lincoln`e o faulü vermemek icin fanatik olmak lazim,yani dönen top gol oldu.Bu kadar olur ancak !

Mac icinde Kallinin hatalari oldu.Artik Kallinin su Hakan Sükür takintisini birakmasi gerekiyor.Ayrica Hakan Balta neden yedekti anlamak mümkün degil !Oynadigi son macta Besiktas macinda yildizlasmis,müthis oynamis ama öbür macta yedek ! Var mi böyle zihniyet ? Ya Nonda ? Bu adamin nesini begenmiyor Kalli ? Ya da Hakan Sükürün ne üstünlügü var bundan ? Bu macin ardindan okadar cok soru isareti kaldi ki Kalli icinde bogulur bu soru isaretlerinin.Kendisine ceki düzen vermesi gerekiyor,o egosunu tatmin etmek icin futbolcu harcatmayiz biz ! Kalli cok abartiya kaciyor.Disiplin dedi güzel dedik,takim adam olacak dedik.Ama böyle sacma nedenlerden dolayi oyunculari göndermek,kadro disi birakmak oldugunu düsünmemistik.Kalli cok hatalar yapiyor.Oynattigi futbola lafim yok ama cok hatalar yapiyor,gerek oyuncu secimlerinde gerekse oyunculara olan tavirlarinda.Kendisine ceki düzen vermeli !

Kayseri deplasmanindan 3 puanla dönüp büyük avantaj saglamak iyi olurdu,ama 1 puan da iyidir diyelim.Benim inancim tam.Galatasaray simdi oldugu gibi lig sonundada puan tablosunun en basinda olacaktir!