1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: 'Almanlar'a ayıp olur'

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default 'Almanlar'a ayıp olur'

Almanya'da geçen sezonun şampiyonu Stuttgart'ın defansındaki başarılı Türk futbolcu Serdar Taşçı, "Türkiye A Milli Takım daveti için Fatih Terim hocamıza teşekkür ediyorum. Bu davet benim için büyük onur. Ancak bu saatten sonra Almanya'ya büyük ayıp olur." dedi.

Uzun süre Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynadıktan sonra Joachim Löw tarafından deplasmanda 22 Ağustos'ta oynanan İngiltere maç kadrosuna alındığını belirten Serdar, "Lig maçında burnumdan aldığım darbe sebebiyle sakatlık yaşadım. İngiltere maçı öncesi antrenmanlarda burnumdaki rahatsızlık futbolumu olumsuz yönde etkiler diye endişe ettik. Bu nedenle Löw beni sahaya sürmedi. Almanya A Milli Takımı'nda forma giymedim diye şimdi Türkiye'den gelen A Milli Takım düzeyindeki teklifi kabul edersem Almanya'ya büyük ayıp etmiş olurum." dedi.

Artvinli bir işçi ailesinin oğlu olarak Almanya'da dünyaya geldiğini hatırlatan Serdar Taşçı, "Küçük yaştan beri Türk gelenek ve göreneklerine göre yetiştik. Türkiye'yi çok seviyorum. Ay yıldızlı milli takım forması da benim için kutsal. Ancak Almanya Futbol Federasyonu uzun süredir bana emek veriyor. Milli Takım antrenörü Joachim Löw de benimle yakından ilgileniyor. Böyle bir atmosferde Almanya'dan vazgeçip Türkiye A Milli Takım formasını giymem yakışık almaz. Bu yeni durum Almanya'daki futbolumu da olumsuz etkileyebilir." diye konuştu.

24 Nisan 1987'de Almanya'nın Esslingen kentinde doğan Serdar Taşçı, Stuttgart'ın altyapısında yetişti. 2006/2007 sezonunda Almanya şampiyonu olan Stuttgart takımında 26 lig maçında forma giydi.

Sheriff Misafir

İnşallah Mustafa Doğan gibi olur.. Her ne sebeple olursa olsun ay-yıldızlı formayı giymek istemeyen adam affedilemez..
    Damarlarında Türk kanı dolaşmamasına ramen Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adama çokda ihtiyacı var milli takımımızın.Şansa bak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adamın tercihidir saygı duymak lazım. Ben Serdar'ı çokta beğenmiyorum açıkçası. Çokta büyük bir kayıp değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kararina saygi duymak gerek. Türkiye yine gec kaldi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İnşallah Mustafa Doğan gibi olur.. Her ne sebeple olursa olsun ay-yıldızlı formayı giymek istemeyen adam affedilemez..
    Damarlarında Türk kanı dolaşmamasına ramen Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..
    Aynen Katılıyorum.Bi De Ugur Yıldırım Var Hollanda Milli Takımına Gitmek İçin Türkiyeye Gelmedi Ve Ogunden Sonra Hollandaya Cagırılmadı.Şimdi Gaziantepte.Türk'üm Diye Geziniyo Bi De

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..
    o da aynı şeyi yapmıs.serdar da ekmek yediği ülkenin formasını giymiş

serdar ın bahanesi çok komik zaten..kusura bakmayın ya..almanlar bana küser..sonra ben orda nasıl top oynarım ...o adama yağmurlu havada su yok su!!

Şu anda orda rahatı yerinde olduğu için Almanya Milli Takım Formasını tercih etmiş saygı duymak gerekir...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Asıl bize ayıp oldu.Üzerinden ay-yıldız olan Türk Milli takım formasını tercih etmeyen ben saygı falan duymam.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ne topçular ALman Milli takımında oynayacaksın denilip oynatılmamıştır. Bunlardan biriside Serdar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kendine ayıp yav ..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende onun Türk Milli Takımında oynamasını isterdim ama bu hangi ülkede olursa olsun bu böyle.Onun adının duyulmasını ve şöhret kazanmasını sağladığı ülke Almanya'dır.Böyle bir tercih yaptı diye adama nefret,kin vs. beslenmemeli.Böyle yorum yaptığım için bana kızmayın Bende sizin kadar mutsuz oldum ama sonuçta adam o ülkenin ekmeğini yiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

En sinir olduğum futbolcu tipleridir şu ırkını bilmeyip keyfi uğruna kendi vatanından vazgeçip diğer milli takım forması giyen oyuncular.Ne hali varsa görsün umrumda değil..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saygı duymak gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Serdar a bişey diyemeyiz biz bu saate kadar adamı milli takıma almadık almanlar kaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by FRD View Post
    Serdar a bişey diyemeyiz biz bu saate kadar adamı milli takıma almadık almanlar kaptı.
    bu saate kadar cagırmamak bahane.nuri yi zamanında mı cagırdık adam tercihini bizden yana kullandı isteyen kalıyo zor bişey degil yani

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Saygi duymak lazim secimine.

Mesaj Yetkileri