Chelsea' ye Micah Richards' ı sırf şimdi Portsmouth' a bonservisi yüzünden alamadığım için aldım.
Chelsea' ye Micah Richards' ı sırf şimdi Portsmouth' a bonservisi yüzünden alamadığım için aldım.
Bende Napoli'ye van der Vaart'ı aldım.bütün paramı yedi ama helal olsun değdi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
kaçar paraya aldığınızı yazarsanız bizde oyuna başladığımızda ikna etmek için uğraşmayız![]()
Steffen ıversen![]()
çok ucuza kapamışsın $ değildir sanırım para birimin![]()
Samir Nasri - REAL MADRID
Sergio Agüero - ARSENAL
Micah Richards - ARSENAL
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Oynatmak istediğim sistem doğrultusunda teknik, orta yeteneği olan Rafinha ve Quaresma'yı alarak Liverpool'un sağ kanadını yeniledim. Normalde elim titrer o paraları vermeye. Demo bereketiAslında o kadar para yoktu ama yönetim ayarladı sağolsun.
Vaart çok ucuza gelmiş Özgür abi sırrını söylede hemen başta kapak özellikleri Tavan.![]()
güzel bir oyuncu kelepir fiyata alınabiliyo. Almak için Milan, deportivo, empoli gibi takımlarla yarışıyorum.
![]()
Martin Palermo--->Manchester United
So what?
Saike
Pocognoli => Arsenal
Chelsea'ye Querasma'yı Aldım 28 Milyon Euro'ya
montolivo ve potenza'yı co-owner olarak sattım. Demo olduğu için para yaratayım dedim.
![]()
Ac.Milan'a Alex de Souza yı ardından Diego Lugano yu aldım manyak oynuyolar alex boş geçmiyo hazırlık maçlarında 2şer 3 er golleri sıralıyo
ben demoyu almadım çünkü demo oynuyunca büyüsü kaçıyo oyunun
tam sürümü alana kadar oynamam demo
ama alıcaaam ilk oyuncu andreas guardado olur bide cadernas![]()