Emre'den yola çıktım inora yaptım (aslında Emre'de inora bulmakta garip ama neyse) ama gmail 5 harfi kabul etmeyince sona çarpıcı bir harf koymak istedim X
![]()
ahanda böyle
Emre'den yola çıktım inora yaptım (aslında Emre'de inora bulmakta garip ama neyse) ama gmail 5 harfi kabul etmeyince sona çarpıcı bir harf koymak istedim X
![]()
ahanda böyle
anlatmaya gerek yok![]()
Sarper = Adım
1903 = Bjk'nin kuruluş yılı
Aimar hepimizin bildiği futbolcu pablo aimar...
1905:Gs kuruluş yılı..........
benim en sevdiğim oyuncu olduğundan dolayı ve tanımıyanınız yoktur herhalde,galiba,1 de msn adresimden esinlendim
Ronnie: Need for Speed Most Wanted'ta Karalistede 3. olan adam.
91: (1991) Doğum yılım.
El: Bildiğin el.
Bart: Bartlamaktan geliyor.
o: 3. tekil şahıs.
Tamamdır, boşuna Bart dememişim sana
Aydoğan benim soyadım efem.
Ay - Doğan gibi iki kelimeden oluşuyor. Kelimeleri açıklamama lüzum yok sanırım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Çok sevdiğim, şuan hayatta olmayan bir arkadaşımın ismi. Herkes benim adımı böyle sanıyor ama heryerde bu yazdığı için![]()
nannar : Sümerlerde ay tanrısı![]()
(Yanlış anlaşılma olmasın,kendimizi öyle gördüğümüzden falan değil, Ogame oyunundaki mazime kadar dayanır bu nick)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne yani senin adın Ahmet değil mi?
ben de ahmet sanıyordum![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bende ingilizceden pek çakmazdım o zaman bazı özel isimlerin önüne 'the' koyulmadığını bilmiyordum.
The=olmaması gerek kelime.
Hell=cehennem
61===>>Trabzonn
rossoneri, milan taraftarının adı. nasıl ki galatasaray taraftarına ultraslan deniyor, bu da öyle.
rosso - kırmızı
neri - siyah
eskiden milan'ı çok seviyordum, yine seviyorum fakat eskisi gibi değil. ilk fırsatta değiştireceğim nickimi orası da ayrı bir konu![]()
(/s)
Sen yine nickini 1061796 mı ne öyle bir şey yap bence![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
1988 yapımı Tim Burton yapımı filmin ve Michael Keaton'ın oynadığı başrol deki karakterin adı. Beetlejuice bakıldığında anlamsız ve böcek suyu gibi bir anlamı olsa da, avcı takım yıldızında yer alan büyük kızıl yıldız betelgeuse'den türetilmiştir. Aynı isimle çizgi dizide vardır![]()
benmknin bi anlamı yok yani benm için bi anlamı yok. Eskiden beri bu nicki bulup kullanmışımdır.
Kaf dağının Kaf'ı, Kefenin Kef'i..
Aykut senin nickini görünce nedense Lam, Mim diyesim geliyor.![]()
Hugo.
"En kahraman kahraman."
![]()
burzum grubunu seven istanbullu.
Air => Hava
Jet => Jet
birleşincede baya bildiğimiz jet![]()
Screw you guys, I'm goin' home
SakaryAli Ali ismim Göçmen de soyismim![]()
Alien işte uzaylı![]()
Osman adım oluyor873 ilkokul numaram
İlk fırsatta değiştiricem
![]()