-
arkadaşlar ben maçı canlı izledm ve inan ki burda yazılan yorumlar karşısında dehşete düştüm diyebilirm , ben hayatımda böyle maç izlemedm yaa 
allahm ya ersan martin kimdir biri bana bunun izahını yapsn , bi tuncay wardı ilk yarı bişiler yapmaya çalışan ,2 ci yarı oyuna nuri girdi de bizimde azcıkta olsa keyfimiz gelmişti 2 tane mükemmel pas attı belki tv den o kadar net gözükmemiştr
maçta stadın inlemesine rağmen sahadaki adamlar bi gaza gelmedi ya, hayret bişi yaa
2. yarıda bizm kale arkasındaki bi grup meksika dalgalanması başlatmaktan manyadı , millette sıkıntıdan patlıo napsn
A-2 maçı daha zevkliydi diebilirm
maçta biletler karaborsaydı, bizde kapalıya girdk ama kapalıda bile merdivenler doldu saat 8 gibi, benm anlamadığm danışıklı dövüş ,elemanlar yanımızdan geçerken açıık,kale arkası die sayıklıo,görevli abi de bi bakış atıp yoluna dewam edio
ve son olarakta atatürk standında bana 2. soğuk duş, bizm grup 8 kişiydik , dakka 85 te çıktık staddan , trafiğe takılmayalım die,bide karnımız acıkmıştı 
stadın çıkış kapısında bi ses geldi tabi biz şok 2-1 oldu arabaya doğru yürürken tv den baktm ben skora , o sırada arkamda bi çocuk wardı ki bence gecenin en anlamlı sözüydü o da maçtan sıkılıp çıkmış dedi ki, "1 tane daha atarsanız hakkımı helal etmem " 85 dakka yatan kaleye ilk şutunu 41. dakka da çeken takım , çattt biz arabaya bindik yola çıktık ki ,inanılmaz bi ses geldi ve bizm tahmin ettiğimz gibi skor 2-2 oldu, araba sus pus, inanılmazdı hakkaten yaa
hmm bi de alakası yok ama atatürk standı bi kere de dakka 87 civarı maç 3-1 bjk aleyhineyken sattan çıkmıştm bjk cezalı olduğu için izmirde bursayla oynuodu , stad çıkışında 200 metre yürüdükten sonra büfeye sormuştm skor 3-3 olmuştu. bu benm kaderim galiba yaa
Mesaj Yetkileri