Oyunda beLLi bir taktik oturması zor.Ama şu anda Dünya futboLunun benimsediği çift DM ve tek forvet sistemini kuLLandığınızda daha az pozisyon yeme ve daha çok hücum varyasyonu yakaLıyorsunuz.Başarı oranınız daha da artıyor.
Dikkatimi çeken hususLar.20 tane feLan takım denedim bu zamana kadar.Tek şampiyonLuğumu Zaragoza iLe eLde edebiLdim.Oyunda ön pLana çıkan oyuncuLar oLarakta;Harika ötesi oynayanLar diyorum ben onLara C.RonaLdo,Didier Drogba ve PabLo Aimar.ÖzeLLik PabLo Aimar konusunda çok mutLu oLdum.Cm Serilerden beri hayranım oLduğu adamın 01-02 den sonra iLk defa bir seride zevkLe oynanacak izLerken yok artık daha neLer dedirtecek bir adam oLarak yapmışLar.C.RonaLdo ise tam müthiş.Sezon sonun kadar sağ kanattan 26 goL attı bende.Drogba zaten devasa.Havadan yerden nerden geLirse goL.Messi yine bende soru işareti tam isteniLen gibi değiL.RonaLdinho harika.Gerrard 2007 aksine tam istikrarLı nereye koyarsan koy harika oynuyor tam Lider.CorLuka ve ELano mühteşemLer yine.KaLeciLerde ise Tim howard,JasskaLainen goL atmakta zorLanıLan isimLer oLarak gözüküyor.Adamım Tim cahiLL iLe iLgiLi henüz oynama fırsatım oLmadı![]()