Taraftarla bu isler olsa Besiktas CL sampiyonu falandi.
Maçtan önce çoğu arkadaş rahat kazanırız diyordu, ben dedim 1-0 olsun bizim olsun... Umarım dediğimi anlamışınızdır. Elendik... Bu takım Norveç'i nasıl yener?
ben saracaglunda oynanmalı diyorum siz anlayamıyorsunuz herhalde bi arkadasta seyirci ile mac kazanıldıgını duymuyodum falan yazmıs ilginc bi yorum seyircinin ne kadar önemli oldugunu futboldan anlayan herkes bilir heralde
Moltebregado Tuncay avrupada ve milli takımda eski fenerbahcedeki gibi oynasın alkışlayalım destekleyelim ama bi adam 10 maçtır dökülüyorsa sorun vardır demekki doğruları söyleyince hemen karşı müdafaaya geçme![]()
DERS ALMAM DERS VERİRİM
VERECEĞİM DERSLE ANCAK MOLDOVA İLE BERABERE KALIRIZ
ESKİ HALİMDEN ESER YOK
ARTIK OYUNCULARDA DOĞRU SEÇİM YAPAMIYORUM
SİSTEMİ OTURTAMIYORUM
YİNEDE DERS ALMAM DERS VERİRİM
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Beyler dandirikten bahaneler bulmayın yok şu oynadı yok bu oynadı elendik işte Moldava'nın Fifa Sıralamasında yeri bile yok. Ne diyorsunuz... Anlamsız yorumlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Moldova ve Malta dep. kazanamayan bir ülke Norveç'in en soğuk olduğu ayda orada maç oynayacak olması ve kazanma ihtimali ?
YUNANİSTAN-BOSNA 3-2
yine ballılardı
bu şansları devam ederse Euro 2008 ve World Cup 2010 daki favorim Yunanistan
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
O takim Yunanistan'i da deplasmanda yendi yalniz. Yedek kadroyla.
Dedigim gibi Norvec'i kac kez izledin ki? Eger sadece hava soguk diye yenemeyiz diyorsan yanlis dusunuyorsun.
Is futbolcularda, kadromuz 2 rakibe gore de daha kaliteli. Isteseler cok rahat cikariz. Ki cikacagiz da.
Tamam herkes biraz sakinleşsin. Hepimizin sinirleri gergin. Birbirimizi kıracak, ceza almanıza neden olacak mesajlar atmamaya özen gösterelim. Biraz sakinleşene kadar konuyu kilitliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar maçın Moldova Türkiye olduğunu unutmadan ve seviyeyi düşürmeden, eleştirileri hakaret boyutuna taşımadan mesajlar atmaya devam edersek sevinirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Fatih Terim kadar rezil bir antrenör görmedim. Son oyuncu değişikliğine bakın, Tümer'i alıyor. Kaç maçtır oynamayan Tümer kurtarıcı olarak giriyor.
Kadro seçimleri yanlış, taktik desen yok, hiçbir halt yok. 110 bin YTL'yi ve primleri alıyor ama, ben vergi ödüyorum, ödediğim vergilerle Fatih Terim kral gibi hayat yaşıyor, karşılığında da hiçbir şey vermiyor.
Bıraksın artık, milli takımın başına Rıdvan Dilmen geçse yarın, çarşamba günü Yunanistan'ı yeneriz.
Ciddi Misiniz ?
Mourinho diyorum, hazir bosta.
Ahaha.
Seyirci maç kazandırmaz mı ? örnekleri şimdi sunuyorum!
http://youtube.com/watch?v=Aso**Sq5DC4
Seyirci verdiği destek ile..
http://youtube.com/watch?v=C8aDq11HHSs
dünyaları kazandırır..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fatih Terim ayda 110 bin YTL alıyor, 12 ayda bu 1 milyon 320 bin YTL ediyor. Bu da dolar olarak 1.1 milyon Dolar ediyor.
Lippi'nin yılda 1.1 milyon Dolar maaşı kabul edip geleceğini sanmıyorum.
Teknik direktör aramaya gerek yok matematiksel olarak elenmeyene kadar ne Terim isfita eder Ne de Terim'i kovarlar ...
Eger böyle rezil oynayacaksak birakin gitmeyelim Avrupa Sampiyonasina.Orada bizi Moldova,Malta degil,cok güclü takimlar bekliyor.Orada daha da dibe batariz,bu futbol anlayisi ile !
Macin analizini yapmaya gerek yok.Fatih Terim sacma sapan oyun sistemi ile Moldova gibi bir takim karsisinda kötü futbol oynamamizi sagladi !Ilk macta 5 tane attigimiz rakibi bu macta yenemiyoruz.Ise bak yahu !
Bu kafalarin degismesi sart oldu ! Yunanistan maci son sansimiz,o maci kazandik kazandik,yok kazanamadik kiyamet kopacak yine...
---"Böyle oynancaksa Gitmeyelim"---
Futbolda bu yorumlar bana göre çok saçma Malta Moldova maçının motivasyonu ile Almanya Yunanistan Hollanda maçlarının motivasyonu aynı mıdır ??
Bunun en iyi öğreniğini Bu yıl Fenerbahçe'de görüyoruz bu yorumlar çok geride kaldı ....
Biraz sakin arkadaşlar