Maçın ilk 10 dakikası oynandığında bu maçın rahat geçeceğini düşünürken birden gol geldi.Bence orada kimseye suç aramamalı futbolculardan.Adamlar nereden bilsin bu kadar uzun taç kullanacağını o adamın.Ondan bir anda şaşırdılar.Hakan çıkmak için gerekli o kısa süreyi bu uzun tacın şaşkınlığı ile geçirdi.Servet'te öyle.Burada tek suçlu teknik heyet.Yine bedava bir gol yiyerek geriye düştük.Zaten amaçları futbol oynamak değil isimlerini duyurmak olan Moldova topu alan oyuncumuza 3 kişi ile saldırınca ve 11 kişi ile kendi yarı alanlarında savunma yapınca bu maçı kazanmamız iyice zorlaştı.Bir iki hatalarından pozisyon bulduk onlardada Gökhan Ünal becerisizlik yaptı.İkinci yarı golü arayan taraf bizdik ama adamlar öyle top oynuyorlardıki bizimkilerin top oynamalarına izin vermiyorlardı.Ümit kendi gayretiyle bir gol attı.Ve o sırada maçı kazanacak 2.golü atamadık.Gökhan'ın kafası gol olsa şimdi galibiyeti kutluyor olacaktık.Ondan sonra Moldova kendine geldi yine savunma futboluna döndüler.Böyle takımları alıp kendi aralarında maç yaptırsınlar.11 kişi ile savunma yaptıkları için sinir krizi geçirdim maçta.

Bence oyuncularda hırs sorunu yoktu.Ellerinden geleni yaptılar 11 kişi savunma yapan Moldovaya karşı.Tek eksikleri biraz daha yakın oynamaları lazımdı bir birlerine.Böyle takımları açmanın en iyi yollarından biridir.Böylece rakibin hata yapma şansı artardı.Ama bunu yapmadık.Kaybettik.Bu maçın en büyük sorumlusu teknik heyettir.

Ben Yunanistan maçını kazanacağımızı düşünüyorum.Yenilginin verdiği hırs ve kazanmak zorunda olmamız nedeniyle Sami Yen'de yeneriz ama Norveç maçı ne olur bilmiyorum.Gerçi o maça daha çok var...