1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Ali Sami Yen'in en son seyirci kapasitesi ne kadardır ?

Default Ali Sami Yen'in en son seyirci kapasitesi ne kadardır ?

su an bende 37500 kişiliq bi stad var ama ben bunun 70000 falan olmasını istiorum . Ne yapmam lazım .. su an 2011 yılındaım ve 6 yıldır üst üste sampion oldum bos gecmiorum . simdi baskana rest cekersem kovulur muym ???

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

daha önce ultimatom vermediysen kovulma olasılığın düşük zaten

3. Default

yok yok kovulmazsın. ben sevillayı bir sezon şampiyon yaptım stadımı genişlettirdim

ben zaten kapasiteyi bi kere yükselltim
    25 000 den 37500 kişi oldu bunu editor programları ile halledemez miiz ??

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

halledersin de editör kullanma bence
    demekki 35 bin kişilik stad taraftara yetiyor
    önce bi kaç yıldız al taraftarı maçlara çek
    yönetim kendisi genişletir gerek duyduğu zaman zaten

ok saolun yardımcı olduunuz için ..

peki ya baska bi stada gecme ihtimalimiz yoq mu
    örnegin arsenal emirates e gecio

valla bende 70000 oldu 2. senemdeyim ilk sene şampiyon oldum uefayı aldım türkiye kupasını ve super kupayıda aldım şu anda şampiyonlar ligindede yarı finaldeyim

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ultrAslan150
    peki ya baska bi stada gecme ihtimalimiz yoq mu
    örnegin arsenal emirates e gecio
    Arsenal şu anda stadı yaptırıyor, o yüzden sigames çalışanları koymuşlar böyle bir özelliği. Bundan başka ben stadı değiştirebileceğini hiç sanmıyorum. Hiç bi CM&FM versiyonunda görmedim böyle birşey

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

degistirilmiyor benim bildigim ama statı bütüttür her sene işe yarar bende tsnin stadı 55 bin kişilik oldu

ok saolun yardımcı olduunuz için ..
    Zaten normalde sende ki başarıları görüp stadını büyütmeleri lazım. Eğer daha önceden sen yönetime böyle bir teklifte bulunmadıysan, stad teklifini yapmalısın. Eğer "hayır, yapamayız" derlerse ultimatom çekmezsen kovulmazsın..
    Başka bir stad olayınıda Kerim Kerimov arkadaşımız anlatmış zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sami yen en fazla 50000 fln oluyor sanırım. ben 40000 e yükselttirdim. o stad zaten yetiyor. daha fazlasını istemedim

su an bende 37500 kişiliq bi stad var ama ben bunun 70000 falan olmasını istiorum . Ne yapmam lazım .. su an 2011 yılındaım ve 6 yıldır üst üste sampion oldum bos gecmiorum . simdi baskana rest cekersem kovulur muym ???
    walla ben gs de en fazla 45800 kapasiteye yukselttim bakalim bu sene sonunda stadi buyutceklermi yil dersen 2011

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Arsenal şu anda stadı yaptırıyor, o yüzden sigames çalışanları koymuşlar böyle bir özelliği. Bundan başka ben stadı değiştirebileceğini hiç sanmıyorum. Hiç bi CM&FM versiyonunda görmedim böyle birşey
    arkadaşlar cm 01-02 'de everton'la oluyor. goodison park'tan kings dock stadına geçiyorlar, (cm01-02'niz varsa denemesi bedava )ama gerçekte taşınmadılar sanırım...

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by drciwan
    arkadaşlar cm 01-02 'de everton'la oluyor. goodison park'tan kings dock stadına geçiyorlar, (cm01-02'niz varsa denemesi bedava )ama gerçekte taşınmadılar sanırım...
    O yıllarda Everton'un öyle bir planı vardır, ondan konulmuştur böyle bir özellik

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

benim stad 46300 kişilik ve 2010 yılındayım dahada büyütecem. galatasarayla almadığım bi dünya kupası kaldı. ama onuda bana vermiyolar maalesef

58300 2018 yılı hersene ful kadromda ronaldinho bile olaibir istesem ama çok yaşlı bide adam akıllı adam yok die kapattım tandıkık

bende en son 45.650 kişilik olmuşdu onada 3 kez cl 4 kez uefa 9 kez lig şampiyonluğum vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    cimbomistan

Quote Originally Posted by devriyel View Post
    benim stad 46300 kişilik ve 2010 yılındayım dahada büyütecem. galatasarayla almadığım bi dünya kupası kaldı. ama onuda bana vermiyolar maalesef
    KOVULDUM stadı genişletmelerini istedim kabul etmediler. ultimatom verdim. kovuldum. şimdi oyunu yine açtım . her maç 12000-15000 kişiye oynuyorum. şans yaaa......

arkadaşlar ben 2 senedir galatasaray dayım geçen sene şampiyon yaptım
    transfer yaptım ama saham hala aynı yani büyütülmedi stad teklifini nasıl yapacağım peki bana yardım edin lütfen

Ben 2014 yılında 52000 e kadar gelmiştim altan ısıtımalı ve hepsi koltuklu

arkadaş sen o 70000 i unut 18000 kapasiteli stad ı okdar yapamassın ama editörden yaparsın

Mesaj Yetkileri