Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Moldova bizi küçümsüyor. İnanın bazeen Moldova bitane daha atsın dedirttiler bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Moldova bizi küçümsüyor. İnanın bazeen Moldova bitane daha atsın dedirttiler bana.
    Aynen Ersin bende öle düşündüm insanı çileden çıkarıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fatih Hoca bizi ne hallere düşürdün.Moldova bile Türkiye karşısında 1 puana üzülüyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLan oLdu.BirLik beraberLik zamanLarında böyLe birbirimize düştüğümüz sürece ne başarı geLir ne bişey.Herşey henüz bitmedi.Bir anLık siniriniz iLe birbiriniz kırmaktan ve tansiyon yükseLtmekten vazgeçin.Geçmiş geçmişte kaLmıştır deyip iLeriye bakıcaz.İLeride ki maçLarda da bu tansiyonu devam etirmezsek çok daha iyi oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Burası Türk A Milli takımı. Fatih Hoca'nın oyuncuları kazanmak için kumarlar oynadığı deneme tahtası değil ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    OLan oLdu.BirLik beraberLik zamanLarında böyLe birbirimize düştüğümüz sürece ne başarı geLir ne bişey.Herşey henüz bitmedi.Bir anLık siniriniz iLe birbiriniz kırmaktan ve tansiyon yükseLtmekten vazgeçin.Geçmiş geçmişte kaLmıştır deyip iLeriye bakıcaz.İLeride ki maçLarda da bu tansiyonu devam etirmezsek çok daha iyi oLur.

Birlik beraberlik oluyorda sanki kazanıyormuyuz?Hiç kızmayalım o zaman hep ileri bakalım.Nasıl olsa en basit cümledir 'Önümüzdeki maçlara bakacağız'.Herşeyi toz pembe görmekte çözüm yolu değildir.Bu kadar basitçe kestirip atamayız bu sonuçları.Eleştiriyoruz tartışıyoruz hepsi daha iyi bi Milli Takım görmek için keyfimizden eleştirmiyoruz heralde..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Macar basını ''Türkiye'nin yardımına koşucak İskoç hakem bulunamadı.''

F.Terim hala istifa etmiyor bu kadar maaş alma hırsı olamaz... Grubun en son 2takımına puan kaybettik...

Moldova ya bile tek forvet oynuyor... Milli Takımdan soğuttu herkesi... İstifa et F.Terim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Birlik beraberlik oluyorda sanki kazanıyormuyuz?Hiç kızmayalım o zaman hep ileri bakalım.Nasıl olsa en basit cümledir 'Önümüzdeki maçlara bakacağız'.Herşeyi toz pembe görmekte çözüm yolu değildir.Bu kadar basitçe kestirip atamayız bu sonuçları.Eleştiriyoruz tartışıyoruz hepsi daha iyi bi Milli Takım görmek için keyfimizden eleştirmiyoruz heralde..
    O zaman sana vereLim madem sen düzeLticeksin sen yönet miLLi takımı.BöyLe kritik dönemLerde herşeye rağmen takımımızın yanında oLmayacaksak hiç oLmayaLım.Zaten üLke oLarak her bakımdan kritik günLer geçiriyoruz.Bu üLkenin insanLarına en ihtiyaç duyacağı zamanda bir darbede biz vuraLım o zaman..

ELemeLere kaLırız yada kaLamayız.Kalamazsak o zaman hesabı keseriz.Şimdi henüz herşey bitmedi.Biz desteğimizi esirgemeyeLim.Ona rağmen bunu haketmeyenLer eLbet hakettiğini buLacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

EURO 2008'e kalırsak çok mu bişey olacak.Terim'in koltuğu garanti olacak.Yine aynı berbat, milleti kahreden futbol.Kalalım da nolursa olsun havasındasınız.Önemli olan orada bişeyler yapabilmek zaten.O da bu kafayla olanaksız bişey.Ulusoy, Terim'i de al git!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O hiç beLLi oLmaz..ŞenoL güneş te MiLLi takımımızı süper oyunLa Dünya 3. yaptı ama ondan sonra ki miLLi takımıda gördük.HeLe bir katıLaLımda iLk etapta ondan sonra bakarız bakaLım nabıcakLar.

Yoksa Dün akşam bende çok sinirLiydim bende çok kızdım ama sabır ediyorum biraz daha.Az daha sabır.

Ersun Yanal nasıl 2-3 maç önceden kovulduysa, Fatih Terim de kovulabilir. Kovulmalı da, TFF artık müdahale etmeli. Biz bu futbolla ne Yunanistan'ı yeneriz ne de Norveç'i. Norveç ile nasıl berabere kaldığımız, Yunanistan ve Macaristan'ı nasıl yendiğimiz ortada.

Yunanistan ve Norveç son Şans. Milli takım ve Fatih Terim devam etmek istiyorsa bu 2 maçta nebıp ne edip güzel futbol ve 3 puan çıkartmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Maçı izlemedim ama Servet ve Hakan'ın trajikomik hatası yüzünden golü yemişiz. Bide bu adamlar türkiye'nin iki büyük takımında oynuyolar nasıl böyle amatörce hata yapabilirler anlamış değilim . Hakan'ın bırak milli takımı beşiktaş'ta bile yeri yok olmaması lazım ama sağolsun önce ertuğrul sonra terim bu adama ilk onbirde şans veriyolar gerçekten yazık . Daha dün bizi Porto maçında yakan bir kaleciyi neden kadroya alır hatta ilk onbirde oynatır anlamış değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tamam kabul ediyorum Aurelio yine iyi oynadi, ama bence genc oyunculara daha fazla sans vermeliyiz. Örnegin Finlandiya.. adamlar simdi grupta 20 puanla 2. arkalarinda Sirbistan ve Portekiz gibi takimlar var...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bana göre maçın en'leri şöyle:

Maçın en iyi oyuncusu: Moldova kalecisi...(İsmini bile bilmiyorum ama maçın adamı oldu)
    Maçın en iyi Türk oyuncusu: Mehmet Aurelio
    Maçın en iyi Türk defans oyuncusu: Servet Çetin
    Maçın en iyi Türk ortasaha " : Mehmet Aurelio
    Maçın en iyi Türk forvet " : Ümit Karan

Maçın en kötü Türk oyuncusu(ları): Arda, İ.Üzülmez, Gökhan Ünal...

Aurelio süper oynadı helâl olsun valla dört dörtlük oynadı denilebilir. İbrahim Üzülmez ve Arda ile birlikte sol kanadımız kötüydü. Arda sağ kanada geçince sağ kanat canlandı ama sol kanat hep bitikti. Sol kanattan İbrahim iyi ortalar açamadı. Zaten açtığı zamanda tehlike yarattık..İbrahim artık geliştirsin şu ortalarını....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bence halil veya nihat ikilisinden birisi 11de oyuna başlarken gökhan ünalın yerinde oynamalıydı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İkiside Sakat die kadroya alınmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Vallaa bence Arda iyi oynadi, Tuncay ve G.Ünal, I. Üzülmez kötü oynadilar..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post

Maçın en iyi Türk defans oyuncusu: Servet Çetin
    KomiksinGolü Sevet(ve Hakan) yüzünden yedik sen ne diyorsun.Eğer bu Servet'in iyi maç ise bu adam futbolcu falan değil.M.Topuz bence çok iyi oynadı.Bana göre maçın en iyi Türk Defans oyuncusu odur.G.Zan da yerinde müdahaleler yaptı ve hatasız oynadı bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bana göre de;
    Maçın En Kötü Türk oyuncuları:Tuncay,Servet,Arda,Deli İbo,G.Ünal...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İkiside Sakat die kadroya alınmadı
    Hadi yaa bilmiyodum valla sağol ozaman bizim çok eksiğimiz varmış yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

keske demeseydim 2.malta faciasıı

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

herşey bi yana en kek gruba düştük ve bu gruptan çıkabilecekmiyiz diye düşünüyoruz düştüğümüz hale bak...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

2 futbol fakiri ulkeden 2 puan yazık ya yazık bize

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Tamam kabul ediyorum Aurelio yine iyi oynadi, ama bence genc oyunculara daha fazla sans vermeliyiz. Örnegin Finlandiya.. adamlar simdi grupta 20 puanla 2. arkalarinda Sirbistan ve Portekiz gibi takimlar var...
    bence yanlış düşünüyorsun.Zaten şu an bu yüzden bu haldeyiz..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bence yanlış düşünüyorsun.Zaten şu an bu yüzden bu haldeyiz..
    Afedersin ama yanlis düsümüyorum, hani nerde genc oyunculara verilen sans. Takimi batiran, eski taktik anlayisi ve kötü kadrolar...

Tuncay,Tümer, I. üzülmez ve Hakan Arikanin ne isi var orda.... Stoperde Servetin yerine mis gibi Yasin Cakmak oynaya bilirdi....
    problemimizden biride Avrupadaki oyuncu sayisinin az olmasi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    KomiksinGolü Sevet(ve Hakan) yüzünden yedik sen ne diyorsun.Eğer bu Servet'in iyi maç ise bu adam futbolcu falan değil.M.Topuz bence çok iyi oynadı.Bana göre maçın en iyi Türk Defans oyuncusu odur.G.Zan da yerinde müdahaleler yaptı ve hatasız oynadı bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bana göre de;
    Maçın En Kötü Türk oyuncuları:Tuncay,Servet,Arda,Deli İbo,G.Ünal...
    mesajımın başındada dediğim gibi "BANA GÖRE"...Ama cevapta vereyim sen şimdi Servet kötüydü diyorsun.neredeyse bütün hava toplarını aldı.Golde tabiki hatası vardı yoktu demiyorum ama asıl hata Hakan'ındır.Ayrıca o ceza sahasında 5 oyuncu vardı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Volkan varken Hakan neden oynatılır anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu başlık acıldıgından beri yazıyorum kalede hakan arıkan yerine volkan oynaması lazım dedim....Volkan formda+hiç hata yapmıyor...

Tümer tümer dedik tümer emreden yine iyi oynadı.......

Terim bu maça tek forvet cıktı şi bitti...Karanı oynatacaktı karan bir girdi oyuna moldova savunması sürünüyor.....

Defansda yapılan her hatayı servete baglamayın..Artık sunu kabullenin bizim defans dökülüyor zan bile vasat defans...

yasin çakmak-emre güngör yeni ikili böyle olması lazım........

Digerleri moldova milli takımında oynasın........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce Malta, sonra Moldova. Gerçekten bravo yani. Burada suç ne Servet'in ne Hakan'ındır. Tüm Türk Milli Takım ekbinindir suç. Çünkü oynadığın takım senin seviyenin çok çok altında. Eğer sen onları yenemiyorsan Euro 2008'e katılsan ne olacak ki? Şu kaybedilen puanlara gerçekten yazık... İnşallah toparlarız ne diyim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tekrar diyorum artık gökhan ve servet ikilisini mümkünse milli takıma almayalım.......İbrahim üzülmezde dahil....

Yeni defans blogumuz yasin-emre sol bek vederson hadi yabancı falan desek ozaman hakan balta.........

Yeni kadro buna yakın olması lazım........

Volkan(duruma göre..)

---Hamit--yasin--emre--hakan---

--Nihat---Aurellio-----Tuncay---

-- -Gökdeniz(emre formda olursa)---------------------

----Karan-----Gökhan ünal--------

Vederson sol bekte olabilir ama yabancı falanya pek zannetmiyorum cagıralacagını......
    Emre güngör-Yasin genc bunlara zaman lazım........

Bence kadro buna yakın olması lazım........

Aldıgım bilgilere göre emre güngör zaten Galatasaraya gelecek.........

ah bir serdar taşcı ile malik fathi olsaydı....mesutta olsa offfffff

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri