Ben şu anda sprinter üzerine taktik için uğraşıyorum. Verim aldığım bişiyi yazayım buraya. Fiorentina'yım sprinter olarak lupoli'yi kullanıyorum. Yanında target man olarak pazzinide olsa golleri kendisi yaratıp atıyor yada arkaya atılan toplara yetişip gol yapıyor. Bunun için oyuncuya forward runs, run with ball, yüksek creative freedom ve free role verdim. Takımı genel olarak kanatlardan oynatıyorm ayrıca 2 DM var.(sık sık ileri çıkan bir dm birde nadiren ileri çıkan dm) Bakalım bir sezon bitsin nası bi istatistik çıkacak.
yaaaa lutfen yardim edin bnde ytrince bos yer var fakat yukleyiciyi genisletmek iicin baska bir yer secin dioooooooooooooo illa c ye mi yuklicez ya bunu ben d ye yuklemek istiom
Tam sürüm çıkınca Türkiye Ligi ile oynamak nasıl olacak bakalım?
6+1 kuralı oyunada yansımıştır inşAllah..
ya biri bnm sorunumada cwp verebilirmi koyun can derdinde kasap et derdinde yafffsss![]()
tmm hallettim sorunu sagolun
Bu 2008 in adamını beLirLedim ben Şimdiden. PabLo Aimar...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aimari cok severim nede olsa ex ValenciaInsallah Sercan Yildirimida iyi yapmislardir.
Sercan iyi oynuyorda ö yüzden![]()
ya bnde sercan cikmioooooooooo :S
2008 cikmiyor, ama 2007 cikiyor. bende suan takimda gol krali 34 golle![]()
ya fm magazalara 19unda gelcek dimi tam olarak
Türkiyede daha sonra gelecek, bu arada Ankaranin neresinde yasiyon![]()
bahcelievler abi bide ben orjinal almicam thminen en erken ne zaman alabilirim
26 sonra olabilir
ya ama sigames de 19un da tum avrupa ulkelerinde cikcak diyooooooo
türkiye sigagames tarafinda avrupa ülkesi olarak gözükmüyor.. 26. sonra cikar
Bu AaritaLo nun takımında ki kaLeci var birtane Lethovaara FinLi.Çok büyük potansiyeL.İLeride herhangi bir takımın kaLesini emanet edebiLirsiniz.
nie gozukmuo ki hem ayrica sitede heryerde 19 ekim yazio kafam karisti :S
Gerçekte de böyLemi bu adamLar Yusuf sen FinLandiyasın izLedim feLan diyordun.Yoksa ciddi ciddi abartmışLarmı ?
CIDDI CIDDI! afedersin ama Finlandiya ligi gibi bir kalitesi düsük ligde nasil Trezequet kadar iyi olan oyuncu olabilir.. Ääritalo iyi oyuncu, ama dünya yildiza degil yaani. Arda ona bin basar...
Mika Ääritalo:
1,88 boyunda. Sol acik ve forvet mevkilerinde oynuyor. En iyi özellikleri Kafa atma, önceden sezme, topsuz oyun. 2003'de aston villaya transfer olmustu, ama 2 yil sonra Finlandiyaya geri döndü. Gecen yil gösterdigi performansla Finlandiyanin büyük takimlarinin dikkatini cekti. Bu yil finlandiya liginde görülmemis bir oyun cikartiyor. bu yil 23 macta 8 gol atmis ve 6 attirmis.
bu performansla Fulhamin dikkatini cekmisdir.
Finlandiya Milli Takim Teknik Direktörü Roy Hodgson yaptigi basin toplantisinda Ääritaloyu gelecek maclarda Milli Takima cagira bilecegini aciklamisdir.
Ääritalonun bonservis bedeli 100k-500k eurodur.
iyi demişsnde sami hyppia'da süper ligden yetişme diil finlandiya liginde ,Mypa'dan yetişmiş ve 99dan beri dünyanın sayılı klüplerinden olan liverpool'da ve o tarihten bu yana bi sezonda en az 32 maç oynamış bir isim...
simdi sonucta bir puyol,terry diil diceksin ama bu adamın istatiskleride senin kücümsedigin kadar diil....
Bonservisi bu kadar ucuz..bence bir anadolu takımı alsınbenden söylemesi
![]()
türkiyedeyim ama avrupanın ve asyanın cogu ligi hakkında bilgim büyük...hobi gibi ve bence takımlar arası farkla futbolcu arasında bi alaka yok yani hakan şükürü interde parmada oynamış bir isim ve sakaryaspordan yetişmiş aynı şekilde tuncayda
yada ümit karan türkiyemspordan yetişmiş bi futbolcu
mypa ve tps arasnda o kadar büük bi fark yok gibi duruyo tabi puan olarak tam olarak tam olarak farkların bilemem
uzun lafın kısası kücük takımlardanda büük yıldızlar cıkabilr he sen izledim öle bi adam diil diosan orası ayrı