Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 509 sonuç

Konu: Football Manager 2008 DEMO

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kendi oyunumdan oyuncu profilleri:

Barcelona

Valencia

Atletico Madrid

Real Madrid

Diğerleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    TargetLar çok önemLi roL tutuyor.Ama ben 2008 için değişik taktikLer denediğim için özeLLikLe Targetsız taktik buLmaya çaLışıyorum.Oyunda Target santraforLarı durdurabiLirsin ama Sprinter forvetLeri durdurmak çok daha zor.Bende son zamanLarda keyif aLıyorum açıkcası oyundan
    Ben şu anda sprinter üzerine taktik için uğraşıyorum. Verim aldığım bişiyi yazayım buraya. Fiorentina'yım sprinter olarak lupoli'yi kullanıyorum. Yanında target man olarak pazzinide olsa golleri kendisi yaratıp atıyor yada arkaya atılan toplara yetişip gol yapıyor. Bunun için oyuncuya forward runs, run with ball, yüksek creative freedom ve free role verdim. Takımı genel olarak kanatlardan oynatıyorm ayrıca 2 DM var.(sık sık ileri çıkan bir dm birde nadiren ileri çıkan dm) Bakalım bir sezon bitsin nası bi istatistik çıkacak.

yaaaa lutfen yardim edin bnde ytrince bos yer var fakat yukleyiciyi genisletmek iicin baska bir yer secin dioooooooooooooo illa c ye mi yuklicez ya bunu ben d ye yuklemek istiom

Tam sürüm çıkınca Türkiye Ligi ile oynamak nasıl olacak bakalım?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Tam sürüm çıkınca Türkiye Ligi ile oynamak nasıl olacak bakalım?
    Herhalde yabancı oynatma kuralında sorun yaşanacak.
    So what?
    Saike

6+1 kuralı oyunada yansımıştır inşAllah..

ya biri bnm sorunumada cwp verebilirmi koyun can derdinde kasap et derdinde yafffsss

Quote Originally Posted by kazma View Post
    ya biri bnm sorunumada cwp verebilirmi koyun can derdinde kasap et derdinde yafffsss
    D sürücüsünde yeterli yer olmadığı için öyle söylüyor olabilir.C'ye yüklemeni tavsiye ederim.

tmm hallettim sorunu sagolun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu 2008 in adamını beLirLedim ben Şimdiden. PabLo Aimar...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Aimari cok severim nede olsa ex Valencia Insallah Sercan Yildirimida iyi yapmislardir.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sercan iyi oynuyorda ö yüzden

ya bnde sercan cikmioooooooooo :S

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

2008 cikmiyor, ama 2007 cikiyor. bende suan takimda gol krali 34 golle

ya fm magazalara 19unda gelcek dimi tam olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Türkiyede daha sonra gelecek, bu arada Ankaranin neresinde yasiyon

bahcelievler abi bide ben orjinal almicam thminen en erken ne zaman alabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

26 sonra olabilir

ya ama sigames de 19un da tum avrupa ulkelerinde cikcak diyooooooo

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

türkiye sigagames tarafinda avrupa ülkesi olarak gözükmüyor.. 26. sonra cikar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu AaritaLo nun takımında ki kaLeci var birtane Lethovaara FinLi.Çok büyük potansiyeL.İLeride herhangi bir takımın kaLesini emanet edebiLirsiniz.

nie gozukmuo ki hem ayrica sitede heryerde 19 ekim yazio kafam karisti :S

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu AaritaLo nun takımında ki kaLeci var birtane Lethovaara FinLi.Çok büyük potansiyeL.İLeride herhangi bir takımın kaLesini emanet edebiLirsiniz.
    ikiside süper abartili

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gerçekte de böyLemi bu adamLar Yusuf sen FinLandiyasın izLedim feLan diyordun.Yoksa ciddi ciddi abartmışLarmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gerçekte de böyLemi bu adamLar Yusuf sen FinLandiyasın izLedim feLan diyordun.Yoksa ciddi ciddi abartmışLarmı ?
    CIDDI CIDDI! afedersin ama Finlandiya ligi gibi bir kalitesi düsük ligde nasil Trezequet kadar iyi olan oyuncu olabilir.. Ääritalo iyi oyuncu, ama dünya yildiza degil yaani. Arda ona bin basar...

Mika Ääritalo:

1,88 boyunda. Sol acik ve forvet mevkilerinde oynuyor. En iyi özellikleri Kafa atma, önceden sezme, topsuz oyun. 2003'de aston villaya transfer olmustu, ama 2 yil sonra Finlandiyaya geri döndü. Gecen yil gösterdigi performansla Finlandiyanin büyük takimlarinin dikkatini cekti. Bu yil finlandiya liginde görülmemis bir oyun cikartiyor. bu yil 23 macta 8 gol atmis ve 6 attirmis.
    bu performansla Fulhamin dikkatini cekmisdir.

Finlandiya Milli Takim Teknik Direktörü Roy Hodgson yaptigi basin toplantisinda Ääritaloyu gelecek maclarda Milli Takima cagira bilecegini aciklamisdir.

Ääritalonun bonservis bedeli 100k-500k eurodur.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    CIDDI CIDDI! afedersin ama Finlandiya ligi gibi bir kalitesi düsük ligde nasil Trezequet kadar iyi olan oyuncu olabilir.. Ääritalo iyi oyuncu, ama dünya yildiza degil yaani. Arda ona bin basar...

Mika Ääritalo:

1,88 boyunda. Sol acik ve forvet mevkilerinde oynuyor. En iyi özellikleri Kafa atma, önceden sezme, topsuz oyun. 2003'de aston villaya transfer olmustu, ama 2 yil sonra Finlandiyaya geri döndü. Gecen yil gösterdigi performansla Finlandiyanin büyük takimlarinin dikkatini cekti. Bu yil finlandiya liginde görülmemis bir oyun cikartiyor. bu yil 23 macta 8 gol atmis ve 6 attirmis.
    bu performansla Fulhamin dikkatini cekmisdir.

Finlandiya Milli Takim Teknik Direktörü Roy Hodgson yaptigi basin toplantisinda Ääritaloyu gelecek maclarda Milli Takima cagira bilecegini aciklamisdir.

Ääritalonun bonservis bedeli 100k-500k eurodur.

iyi demişsnde sami hyppia'da süper ligden yetişme diil finlandiya liginde ,Mypa'dan yetişmiş ve 99dan beri dünyanın sayılı klüplerinden olan liverpool'da ve o tarihten bu yana bi sezonda en az 32 maç oynamış bir isim...

simdi sonucta bir puyol,terry diil diceksin ama bu adamın istatiskleride senin kücümsedigin kadar diil....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    iyi demişsnde sami hyppia'da süper ligden yetişme diil finlandiya liginde ,Mypa'dan yetişmiş ve 99dan beri dünyanın sayılı klüplerinden olan liverpool'da ve o tarihten bu yana bi sezonda en az 32 maç oynamış bir isim...

simdi sonucta bir puyol,terry diil diceksin ama bu adamın istatiskleride senin kücümsedigin kadar diil....
    Afedersin ama Mypa ile TPS arasinda dagalar kadar fark var.
    Sen ääritaloyu fm 08:de gördünmüde...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bonservisi bu kadar ucuz..bence bir anadolu takımı alsın benden söylemesi

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Afedersin ama Mypa ile TPS arasinda dagalar kadar fark var.
    Sen ääritaloyu fm 08:de gördünmüde...
    türkiyedeyim ama avrupanın ve asyanın cogu ligi hakkında bilgim büyük...hobi gibi ve bence takımlar arası farkla futbolcu arasında bi alaka yok yani hakan şükürü interde parmada oynamış bir isim ve sakaryaspordan yetişmiş aynı şekilde tuncayda
    yada ümit karan türkiyemspordan yetişmiş bi futbolcu

mypa ve tps arasnda o kadar büük bi fark yok gibi duruyo tabi puan olarak tam olarak tam olarak farkların bilemem

uzun lafın kısası kücük takımlardanda büük yıldızlar cıkabilr he sen izledim öle bi adam diil diosan orası ayrı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bonservisi bu kadar ucuz..bence bir anadolu takımı alsın benden söylemesi
    Emrahcım direk başlayınca Real Madrid alıyor nasıl alacaksın Anadolu klüplerine

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri