1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
    Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
    Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Sen göbeğe Aydın Toscalı-Yasin çakmak ı koysan 10maçta 10puan alamassın fm değil bu...Vederson Inter maçı ile çıkışa geçti o maça kadar unutmuştuk FB nin kadroda olduğu... Volkan kaleci değil yediği goller ortada... bana 5tane %100 lük kurtardığı gol pozisyonu bulamassın...Edu konusununda olduğu gibi yine ben haklıyım sen FB lisin ama daha az maçındaki golleri bilmiyom gelip burda bana maçı izle yorum yaz diyon...Arda v Tuncay aynı anda 11de olduğunda çok defansif eksiklik oluyo hem top kaybı oluyor hem top kapmıyolar... Volkan ne yapcağı belli olmuyo ztn... Ön libero orta saha Hamit sağ bek oluyor sağ kanat oyuncusu m.topuz sağ bek olmuyor... Sürekli böyle güldürüyon ya beni sağolasın...
    10 maçta 10 puan alamayız ikisini koysak demek? İkisini oynatsaydık Moldova ve Malta maçlarında, en kötü iki maçta da yenilir, sıfır puan alır, 2 puan eksiğimiz olurdu. En kötüsü bu olurdu

Futboldan anlamadığın aşikar. Volkan'ın ben sana 100 tane %100 çıkardığı pozisyonlarını bulurum, şaşar kalırsın. Sen kime kimin futbolcusunu anlatıyorsun? Volkan'ı benden daha çok izlemiş olamazsın herhalde. Volkan kaleci değilmiş, peh, Volkan kalecisi değilse Hakan hiç değil. Volkan defalarca Avrupa arenasında forma giymiştir, tecrübesi çoktur.

Hamit ne zaman ön libero oldu? Mehmet Topuz ne zaman sağ bek oldu? Git maçları izle biraz, bilgisayar başından yorum yapmakla olmuyor. Mehmet Topuz hücum adamıdır. Sağ bek esas mevkii değildir. Hamit ise Bayern'de orta saha oynuyor ama defansif yönü de oldukça güçlü bir oyuncu.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
    Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
    Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..
    Aydın Toscalı'yı Kayserispor-Galatasaray maçında izledim, Lincoln ile adam adama oynadı, adım attırmadı, muhteşem performans sergiledi. Beşiktaş'a karşı da çok iyiydi, pozisyon vermedi. Zan ve Toraman'dan iyidir.

Mesaj Yetkileri