Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..
Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
10 maçta 10 puan alamayız ikisini koysak demek? İkisini oynatsaydık Moldova ve Malta maçlarında, en kötü iki maçta da yenilir, sıfır puan alır, 2 puan eksiğimiz olurdu. En kötüsü bu olurdu
Futboldan anlamadığın aşikar. Volkan'ın ben sana 100 tane %100 çıkardığı pozisyonlarını bulurum, şaşar kalırsın. Sen kime kimin futbolcusunu anlatıyorsun? Volkan'ı benden daha çok izlemiş olamazsın herhalde. Volkan kaleci değilmiş, peh, Volkan kalecisi değilse Hakan hiç değil. Volkan defalarca Avrupa arenasında forma giymiştir, tecrübesi çoktur.
Hamit ne zaman ön libero oldu? Mehmet Topuz ne zaman sağ bek oldu? Git maçları izle biraz, bilgisayar başından yorum yapmakla olmuyor. Mehmet Topuz hücum adamıdır. Sağ bek esas mevkii değildir. Hamit ise Bayern'de orta saha oynuyor ama defansif yönü de oldukça güçlü bir oyuncu.
Aydın Toscalı'yı Kayserispor-Galatasaray maçında izledim, Lincoln ile adam adama oynadı, adım attırmadı, muhteşem performans sergiledi. Beşiktaş'a karşı da çok iyiydi, pozisyon vermedi. Zan ve Toraman'dan iyidir.