1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tamam işte Hamit Bayern de orta sahada... Defansif orta saha yönü daha ağır olan... Defansif yönü fazla olan orta saha ne oluyor ön libero olmuyormu?

Volkan ın tecrübesini Schalke maçında gördük... H.Arıkan ile karşılaştırmadım ben genel olarak kötüler kaleciler... Ama sen öle bir söylüyonki Volkan ı sanki FB nin kalecisinden bahsetmiyon... Hatalı goller yiyen kendi taraftarı tarafından yuhalanan yolunu jöle konulan bir adam yahu...

Volkan ı tabiki senden daha fazla izlemedim... FB li olmadığım için... Futbolda anlama konusuna gelinirse herkesin kendine ne senin demenle ben ne bnm dememle sen...
    Volkan Schalke ve İtalya maçlarında talihsizlik yaşadı. 2 maçta inanılmaz hata yaptı diye en kötü kaleci mi oldu? Kaleci değil falan diyorsun da.

Zeminin ve şanssızlığının azizliğine uğradı Schalke maçında ve ıska geçti, geçemez mi? Yaptığı hataları saysak bir elin parmaklarını geçmez, ama kurtardığı golleri saysak, ohoo...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Volkan Schalke ve İtalya maçlarında talihsizlik yaşadı. 2 maçta inanılmaz hata yaptı diye en kötü kaleci mi oldu? Kaleci değil falan diyorsun da.

Zeminin ve şanssızlığının azizliğine uğradı Schalke maçında ve ıska geçti, geçemez mi? Yaptığı hataları saysak bir elin parmaklarını geçmez, ama kurtardığı golleri saysak, ohoo...
    AZ maçını izlemedin galiba geçen Eduyu unuttun şimdi Volkan Ligde yediği saçma sapan goller ??

Volkan geçen sene çok kötüydü onu kimse savunamaz ama bu sene toplardaı çok iyi maçlar çıkarıyor Milli takımda ilk11 oynaması gereken biri

Mesaj Yetkileri